Forrás:Pinterest

Ezo

Tudtad? Ezt árulja el rólad, hogyan kapcsolod be a melltartódat

Megosztom:

Testbeszéd-elemzők tárták fel a titkot.

Árulkodó szokások

Nem csak megjelenésünk, de gesztikulációnk, hangsúlyozásunk és a különböző szokásunk is rengeteget elárulnak a személyiségünkről, melyek alapján könnyedén kikövetkezteti a környezetünk, milyen emberek lehetünk valójában. Számos olyan átlagos tevékenységünkkel is utalunk a jellemünkre, amiről nem is gondolnánk – legalábbis ezt állítják a testbeszéd-elemzők – akik most azt fedték fel, mit mond el rólunk az, ahogyan bekapcsoljuk a melltartónkat.

Számos tulajdonságukról árulkodik az, hogyan kapcsoljuk be a melltartónkat.
Forrás: Pinterest

Egyszerűen, hátulról

Azok a nők, akik hátulról, egy mozdulattal képesek bekapcsolni a melltartójukat, megbízható személyiségek, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz és a régi jól bevált szokásokhoz. Szeretnek társaságban lenni, és mindenben támogatják a barátaikat. Szívesen ismerkednek új emberekkel, a változásoktól azonban nagyon félnek- állítják a szakértők.

Akik hátulról kapcsolják be a melltartójukat, ragaszkodnak a régi jól megszokott dolgokhoz.
Forrás: Pinterest

Elölről

Azok, akik megfordítják a melltartójukat és elölről kapcsolják be azt, az átlagosnál is jobban odafigyelnek a megjelenésükre, és nagyon büszkék arra, ahogyan kinéznek. Szeretnek feltűnösködni, és általában a társaság középpontjában állnak.

Akik elölről kapcsolják be a melltartójukat, szeretik a feltűnést.
Forrás: Pinterest

A belebújós

Aki szimplán csak belebújik a melltartójába, az nem szeretik pazarolni az idejüket. Ők általában sportmelltartót vagy kapocs nélküli melltartót választanak, kerülik a feltűnést, ugyanakkor nagyon határozottak, és pontosan tudják, mit akarnak.

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2020. október 7.) - A Bak feszültebbé válik
Akik csak belebújnak a melltartójukba, kerülik a feltűnést
Forrás: Pinterest
Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!