Forrás:Pinterest

Ezo

Föld, tűz, levegő vagy víz? Ezt árulja el rólad a csillagjegyed eleme3 perc olvasási idő

Megosztom:

Bizony ez is hatással van rád.

Az elemek tanítása

Tűz, föld, levegő és víz – az ókori görög filozófusok szerint a négy elem az egész élet eredete. Amikor együtt dolgoznak, nem csak megváltoztatják a növény- és állatvilágot, hanem befolyással vannak ránk emberekre, és karakterünkre is. A négy elemhez bizonyos tulajdonságok vannak hozzárendelve, amelyek az emberekre is vonatkozhatnak. Például a föld elemét különösen stabilnak és megbízhatónak tekintik. Az elemek tanításában feltételezzük, hogy ez az elmélet átvihető az ember karakterére is, így nemcsak a születés dátumunk, és időnk van hatással ránk, hanem az elemek is. A tizenkét állatövi jelet a négy elemhez rendelik, és az állatöv jelében született embereket különösen befolyásolják a hozzájuk illő elem tulajdonságai. Mindemellett az azonos elemekkel rendelkező állatövi jegyek természetesen jobban megértik egymást, sokkal személyesebb a kapcsolatuk és határozottan vonzzák is egymást – írja az Instyle. Keresd meg az állatövi jeled megfelelő elemét, és tudd meg, mit fed fel a személyiségedről!

Tűz elem: Kos, Oroszlán és Nyilas

A tűzjelek közé a Kost, az Oroszlánt és a Nyilast sorolják. Bátornak és szenvedélyesnek tartják őket, ugyanakkor energiájuknak köszönhetően a tűzjelek hajlamosak gondolkodás nélkül cselekedni, és spontán jellegűek. Kíváncsiak gyorsan izgalomba jönnek, erősek, ezért ideálisak a vezető pozíciókra. Nagyon hangulatemberek, emiatt nehezen kiszámíthatatlanok, és mivel nem tűrik a kontrollt, nagyon nehezen engednek közel magukhoz másokat. 

Föld elem: Bika, Szűz, Bak

Földjelek a Bika, a Szűz és a Bak – a szó legszorosabb értelmében. Megbízhatóság, a fegyelem és a stabilitás olyan tulajdonságok, amelyeket a földjeleknek tulajdonítanak. Ha a földjelek valamit el akarnak érni, akkor rendkívül kitartóak, ambiciózusak és öntudatosak lesznek, csak hogy sikerüljön a céljuk. Azonban nem szabad túlzásba esniük ambícióikkal, mivel ez esetben túl szigorúvá válnak másokkal szemben. 

Levegő elem: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Levegő jegyek az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő. A levegő immateriális és illékony- és pontosan ez vonatkozik az elemben született emberekre is. Rendkívül ötletesek és általában magas intelligenciával vannak megáldva, ugyanakkor gondolataik gyakran lebegnek a felhőkben, szétszórtak, a hangulatuk pedig hullámzó. Ennek eredményeként viszont könnyen kezelik a változásokat, és gyorsan alkalmazkodnak hozzájuk. Szeretik a társaságot és rendkívül kommunikatívak, különösen tehetségesek társadalmi vagy művészeti pozíciókban.

Víz elem: Rák, Skorpió, Halak

A víz elemhez a Rák, a Skorpió és a Halak tartoznak. A víz a változást szimbolizálja, ugyanakkor a nyugalmat és az állandóságot is. A víz elem jegyei nagyon érzelmesek és iszonyatosan érzékenyek. A döntéseket alapos mérlegelés és átgondolás után hozzák meg, belső megérzéseikre hallgatva. Az empátia nagyon hangsúlyos a náluk, mindig készen állnak arra, hogy meghallgassák a barátaikat és a családtagjaikat.Nagyszerűen képesek megoldani a problémákat, azonban a saját érzéseiket és és igényeiket hajlamosak másokkal szemben háttérbe helyezni.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!