Forrás:Pinterest

Nagy körömdivat: Ezek most a legnépszerűbb kérések a szalonokban

Megosztom:

Mutatjuk, miket csináltatnak meg a legtöbben.

Legkedveltebb körmök

Mindig nagy izgalom, amikor meglátogathatjuk a manikűrösünket, hiszen nem csak kényeztető érzés, de a megújulás örömét is biztosítja, arról nem beszélve, hogy mindig újabbnál újabb körömcsodák közül válogathatunk. Ám gyakran veszünk el a bőség zavarában és állunk tanácstalanul a színek, formák és minták előtt, ezért most kiderítettük, hogy melyek a legnépszerűbb manikűrök, hogy legközelebb határozott elképzeléssel mehessünk. A whowhatwear megkérdezett néhány szalont, hogy kiderítsék, melyik köröm- és manikűrstílus a legdivatosabb jelenleg. Mutatjuk is a listát!

Szivárvány

A fényes köröm, a pasztell árnyalatok a legnépszerűbbek – a szivárvány manikűr az egyik leggyakoribb kérések közé tartozik. Vidám, hangulatos, és pozitív, nem csoda, hogy ennyien szeretik.

Teknőshéj

A szokásos, élénk színek mellett nagyon kedvelt manikűr a teknős páncéljára hajazó minta is, mely csak úgy vonzza a tekintetet, a maga visszafogott formája ellenére.

Fólia díszítés

A színek mellett legalább annyira fontos a díszítés is a vendégeknek, akik legszívesebben az arany fóliás dekorációkat kérik a körmeikre. Letisztult, elegáns és gyönyörű – nem csoda, hogy évszaktól függetlenül imádják.

Neon

MOST ÉRKEZETT  Hiába közeledik a tél, még mindig ez a nyári szín a legdivatosabb

Míg korábban cikinek számított, a tavalyi évben újra berobbant a 90-es évek jellegzetes neon trendje. Népszerű árnyalatok közé tartozik a narancs, a sárga és a neon rózsaszín, akár a teljes köröm bevonásával, mintákban.

Nude

Hiába van már évek óta divatban, a nude semleges, természetes színeit nem lehet megunni. Elegáns, szolid, és végtelenül nőies, ráadásul megvan az az előnye, hogy mindenhez passzol.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!