Forrás:Pinterest

Hány órakor ébredsz fel éjszaka? Ezt árulja el a lelkiállapotodról2 perc olvasási idő

Megosztom:

Elég nyomós oka van a felriadásoknak…

Éjjeli ébredések

Az éjszaka közepén felébredsz. Megnézed a telefonodat, hajnali fél kettő van – megint. Mert pontosan ugyanebben az időpontban ébredtél fel tegnap, tegnapelőtt, és azelőtt is, na meg elmúlt két hétben. Puszta véletlen lenne csupán?! Nem! Az Instyle magazinPsychologies online szakmagazinra hivatkozva a hagyományos kínai orvoslás (TCM) segítségével megtudta, hogy az az idő, amikor rendszeresen felébredünk éjszaka, sokat elárulhat arról, hogy mely problémák aggasztanak minket tudat alatt.

Az este 11 és hajnali 1 közötti ébredés okai:

Mindig este 11 és hajnali 1 között ébredsz fel? A TCM szerint túlságosan törekszel a tökéletességre, és túlzottan kritikus vagy magaddal és másokkal szemben. Ha ezzel nem hagysz fel, az szép lassan meg fog ölni. Csalódtál magadban egy dologgal kapcsolatban vagy haragszol valakire? Próbálj megbocsátani, és legyél kevésbé kemény – írja a szaklap.

Hajnali 3 és hajnali 5 közötti ébredés okai:

Ha rendszeresen hajnali 3 és hajnali 5 óra között ébredsz, az annak a jele, hogy bánatos vagy szomorú vagy. A súlyos, rossz tapasztalatok- például egy szeretett ember halála vagy a szakítás nem engedik, hogy nyugodtan aludj. A legjobb, ha nyíltan beszélsz másokkal a téged terhelő veszteségről, és megpróbálod feldolgozni, ahelyett, hogy elnyomnád.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!