Forrás:Pinterest

Ezo

Napi horoszkóp (2020. szeptember 16.) – A Halakat becsaphatják

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai napon!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Partnerkapcsolatában/ szorosabb kapcsolataiban lehet a mai napon szenvedélyesebb, vitatkozhat is egy jót partnerével, ami gyermekkori sérüléseire is rámutathat.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Hitellel, kölcsönnel kapcsolatosan érheti ma esemény, esetleg egy mélyebb lelki élménynél élhet át egy megvilágosodott pillanatot.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Karrier, hivatás, diplomáciai egyensúly fenntartása a mai napon előfordulhat, vigyázzon, hogy megfelelésből ne rendeződjön alá a helyzetben.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Anyai gondoskodó énje kerül előtérbe, rendszerezőbb, és kritikusabb lehet a mai napon.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Vágyai, baráti társasága lehet hangsúlyos, patronáló személyekkel találkozhat.

Szűz  (VIII. 23. – IX. 22.)

Zárkózottabb lehet a mai napon és érzelmesebb, de munkájával kapcsolatosan nem lát tisztán, megvezethető helyzetekbe kerülhet.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Önkifejezőbb lehet, gondolkodása, kommunikációja önérvényesítőbb lehet a mai napon, jobban tudja képviselni az érdekeit partnerkapcsolatában.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Értékeivel kapcsolatosan szenvedélyesebb és szélsőségesebb lehet, birtokló tulajdonságai előkerülhetnek, érdemes odafigyelnie, hogy nem csak fekete-fehér egy szituáció.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Nagy hittel vetheti bele magát a hétköznapokban valamibe, esetleg ami a családi tradíciókkal függ össze, de érdemes figyelnie, hogy ne csalódjon, és ne adja fel hamar amit el szeretne érni.

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2020. szeptember 19.) - A Skorpió dönteni kényszerül

 Bak (XII. 22. – I. 20.)

Családi életével, otthonával kapcsolatosan érheti a mai napon esemény, amely jelentőségteljes, és lehet gyökeresen megváltoztatja az életét.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Szerelmi élete/ vagy annak hiánya kerülhet előtérbe, remek időtöltés adódhat otthon a partnerével. Kreatívabb napja lehet.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Munkájában áldozatos, és segítőkész, de érdemes odafigyelni, hogy ne csapják be és ne használják ki a nap folyamán.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások