Forrás:Instagram/tomford

Tom Ford divatba hozza: Ez lesz a 2021-es tavasz/nyár legmenőbb sminktrendje

Megosztom:

A 70-es évek ihlették meg a világhírű tervezőt. 

Új kollekció – Tom Ford

Alig egy hete rendezték meg a New York Fashion Week-et, ahol a világhírű tervezők a 2021-es tavaszi/nyári kollekciójukat mutathatták be. Sajnos ezúttal nem a nagyközönség előtt, hiszen a koronavírus miatt csak virtuálisan mutathatták meg az érdeklődőknek a friss kreációikat. A divat atyjai és anyjai azonban még így is káprázatos bemutatókat tártak a kíváncsiskodó szemek elé, gondoskodva arról, hogy ne okozzanak kisebb élményt, mint egy szokásos bemutatón. Kiemelkedő darabokkal rukkolt elő Tom Ford is, aki minden eddiginél merészebb szetteket álmodott meg nekünk. 

Tom Ford új kollekciója a boldogságra hajt.

Vissza a 70-es évekbe

MOST ÉRKEZETT  Unod a klasszikusokat? Félhold a legizgalmasabb táskatrend

“Az utolsó dolog, amit szeretnék látni, azok a komoly hangulatú ruhák” – mondta Tom Ford a Vogue- nak a 2021-es tavaszi kollekciójáról. “Azt hiszem, menekülnünk kell a valóság elől. Mosolyogni akarunk, és ami világunkban zajlik, az garantáltan nem fog minket megnevettetni. Ezért reményteli ruhákat terveztem, amelyek éppen ezt érik el: boldoggá tesznek minket” – tette hozzá.  A tervező terjedelmes partiruhákat, élénk színű kabátokat és bikinifelsőket – amelyek kikandikálnak a laza ingek alól – álmodott meg. A Tom Ford szellemiségének megfelelően az amerikai tervező az 1970-es évek előtt tisztelgett. Pontosabban az a színes világ adott neki ihletet, amelyet egy nemrégiben készült dokumentumfilm örökített meg Antoni Lopez divatillusztor és Pat Cleveland, valamint Donna Jordan modelljeinek életéről. 

Visszatér a 70-es évek trendje.

De nem is a ruhák, sokkal inkább a sminkek voltak hangsúlyosak a Tom Ford bemutatóján. A modellek az ikonikus diszkó megjelenést viselték: a világos, búzavirágkék szemhéjpúdert erős pirosítóval egészítették ki, míg az ajkak fényes fukszia tónust kaptak. A frizurák is a „Night Fever” múltra utaltak: platinaszőke rövid frizurák, és Makala Johnson szigorú konty jellemezték a modellek haját. 

És a diszkó sminkek.
Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!