Forrás:Pinterest

Ezo

Havi szerelmi horoszkóp (2020. október 1. – 2020. október 31.)

Megosztom:

Tudd meg, mi vár rád szerelem terén a hónapban!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Szenvedélyesebb párkapcsolati állásokat mutat a hónap, kimondottan lobbanékony lehet ezen a területen. Jól megélt helyzeteknél egy motiváló, tettre sarkalló kapcsolati helyzet alakulhat ki. Negatívabb megéléseknél heves vita, veszekedés tarkíthatja a mindennapokat. Csak meghódítani szereti a partnerét, utána már unalmasnak érezheti a hétköznapokat.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

A testi örömöknek szeretne hódolni a hónapban, a szépnek, a harmonikusnak, a szenvedélyesnek és az őszintének, mindezt megspékelve energikussággal, elsősorban az otthona területén. Pozitív megéléseknél ez támogatott. Negatívabb megélésnél önértékelésén eshet csorba, hiúság, birtoklás keveredhet a mindennapokba, ami nem tölti fel energiával.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Hajlamos túlracionalizálni, túlelemezni kapcsolatát, fontos, hogy értse, hogy mi történik benne, ettől az érzelmei háttérbe kerülhetnek, és elfojtja azokat. Saját magát képes lebeszélni egy pozitív helyzetről, mert folyamatos kettősség van jelen a döntéseiben. Hagyatkozzon partnerére, ha érzelmi dolgok kerülnek előtérbe, és engedje meg magának is, hogy átéli.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Párkapcsolatában olyan helyzeteket élhet meg, amelyek önismeretének fejlődését segítik elő. Társkapcsolatai, baráti kapcsolatai az utóbbi időben teljes átalakuláson mehetnek keresztül, máshogy láthat dolgokat, amiket addig jónak tartott, ma már nem szolgálja fejlődését. Nehezen engedi el a családi helyzeteket, és hajlamos a múltban időzni.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Szenvedélyesebb hónapra számíthat, párjával otthonosabban érezheti magát, és költekezésre is hajlamos, akár a közös otthonukkal kapcsolatosan is. Őszinte és spontán helyzetekben nagyon szép eseményekben lehet részük. Negatív megélés esetén partnere leuralására törekedhet, hiúsága és önösebb érdekei vezérelhetik egy-egy helyzetben, ami vitákat eredményezhet, melyben könnyen megsértődhet.

Szűz  (VIII. 23. – IX. 22.)

A hétköznapokban, ha nem figyel, akkor bírálóbb, kritikusabb lehet partnerével, aki ezt nehezebben élheti meg. Rendszerezi a dolgokat a kapcsolatában, és alkalma lesz a lelki „nagytakarításra” is. Mélyebb beszélgetéseket folytathat a társával, ami kimondottan elemző kedvére lehet.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Harmóniára és diplomatikus megoldásokra vágyna az otthonában, de külső események hatására úgy érzi, hogy nem tudja érdekeit érvényesíteni a partnerével kapcsolatosan. Hajlamos alárendeződni a párjának, és a konfliktus elkerülni, de ettől meg feszültnek érezheti magát.

Skorpió (X.23 – XI.21.)

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2020. október 21.) - A Vízöntő túl beszabályozottnak érzi magát

Kimondottan szenvedélyes napokat élhet meg a partnerével az otthonában, mélyebb lelki beszélgetéseket folytathatnak, mely titkokra, vagy eddig nem ismert információkra is rámutathat, így közelebb kerülhetnek egymáshoz. Negatívabb megélés esetén drámai vitákat, veszekedéseket élhetnek ét, ami biztosítja az izgalmat, de mérgezőbb szituációkat is eredményezhet. A féltékenységre érdemes odafigyelni, ne ragadja el a hév ezzel kapcsolatosan.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Szerelmi vagy párkapcsolata kerülhet előtérbe a hónapban. Kimondottan optimista helyzet, de most érezheti korlátozóbbnak, és ettől nem érzi magát kiteljesedettnek. Valamilyen jogi ügye is lehetséges a párjával, vagy a párjának. Legyen kitartóbb a kevésbé lelkestő helyzetekben is.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Partnerével szemben is egy átalakító helyzetet élhet meg, és az elmúlt időszak leckéiből most fog majd „vizsgázni”. Ha megtanulta a helyzet tanulságát, és mert cselekedni, akkor egy sokkal bölcsebb kapcsolattal rendelkezik majd, ha nem ment át a vizsgán, akkor kellemetlenebb helyzetekbe kerülhet. Negatívabb megélés esetén egy szakítás is előfordulhat.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Amíg partnere szabadon hagyja a kapcsolatban létezni, addig egy nagyon kellemes állapotot élhetnek meg együtt, de ha korlátozónak éli meg a helyzetet, akkor szeretne ebből kimenekülni, vagy kiszállni. Nagyon fontos, hogy gondolatilag egy hullámhosszon mozogjanak párjával, mert ez fejlődést eredményezhet a kapcsolatukban.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Romantikus és nagyon érzékeny a párkapcsolatában, hajlamos a romantikára, és az illúziókra, ami viszont csalódáshoz vezethet. Partnere nem minden esetben érti meg a túlérzékenységét, és emiatt kisebb viták előfordulhatnak. Érdemes odafigyelni, hogy ne érzelem vezérelt döntéseket hozzon, mert azon keresztül manipulatív helyzetekbe kerülhetnek.

Csodás hónapot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!