Forrás:Pinterest

Ezo

Havi szerelmi horoszkóp (2020. október 1. – 2020. október 31.)5 perc olvasási idő

Megosztom:

Tudd meg, mi vár rád szerelem terén a hónapban!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Szenvedélyesebb párkapcsolati állásokat mutat a hónap, kimondottan lobbanékony lehet ezen a területen. Jól megélt helyzeteknél egy motiváló, tettre sarkalló kapcsolati helyzet alakulhat ki. Negatívabb megéléseknél heves vita, veszekedés tarkíthatja a mindennapokat. Csak meghódítani szereti a partnerét, utána már unalmasnak érezheti a hétköznapokat.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

A testi örömöknek szeretne hódolni a hónapban, a szépnek, a harmonikusnak, a szenvedélyesnek és az őszintének, mindezt megspékelve energikussággal, elsősorban az otthona területén. Pozitív megéléseknél ez támogatott. Negatívabb megélésnél önértékelésén eshet csorba, hiúság, birtoklás keveredhet a mindennapokba, ami nem tölti fel energiával.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Hajlamos túlracionalizálni, túlelemezni kapcsolatát, fontos, hogy értse, hogy mi történik benne, ettől az érzelmei háttérbe kerülhetnek, és elfojtja azokat. Saját magát képes lebeszélni egy pozitív helyzetről, mert folyamatos kettősség van jelen a döntéseiben. Hagyatkozzon partnerére, ha érzelmi dolgok kerülnek előtérbe, és engedje meg magának is, hogy átéli.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Párkapcsolatában olyan helyzeteket élhet meg, amelyek önismeretének fejlődését segítik elő. Társkapcsolatai, baráti kapcsolatai az utóbbi időben teljes átalakuláson mehetnek keresztül, máshogy láthat dolgokat, amiket addig jónak tartott, ma már nem szolgálja fejlődését. Nehezen engedi el a családi helyzeteket, és hajlamos a múltban időzni.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Szenvedélyesebb hónapra számíthat, párjával otthonosabban érezheti magát, és költekezésre is hajlamos, akár a közös otthonukkal kapcsolatosan is. Őszinte és spontán helyzetekben nagyon szép eseményekben lehet részük. Negatív megélés esetén partnere leuralására törekedhet, hiúsága és önösebb érdekei vezérelhetik egy-egy helyzetben, ami vitákat eredményezhet, melyben könnyen megsértődhet.

Szűz  (VIII. 23. – IX. 22.)

A hétköznapokban, ha nem figyel, akkor bírálóbb, kritikusabb lehet partnerével, aki ezt nehezebben élheti meg. Rendszerezi a dolgokat a kapcsolatában, és alkalma lesz a lelki „nagytakarításra” is. Mélyebb beszélgetéseket folytathat a társával, ami kimondottan elemző kedvére lehet.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Harmóniára és diplomatikus megoldásokra vágyna az otthonában, de külső események hatására úgy érzi, hogy nem tudja érdekeit érvényesíteni a partnerével kapcsolatosan. Hajlamos alárendeződni a párjának, és a konfliktus elkerülni, de ettől meg feszültnek érezheti magát.

Skorpió (X.23 – XI.21.)

Kimondottan szenvedélyes napokat élhet meg a partnerével az otthonában, mélyebb lelki beszélgetéseket folytathatnak, mely titkokra, vagy eddig nem ismert információkra is rámutathat, így közelebb kerülhetnek egymáshoz. Negatívabb megélés esetén drámai vitákat, veszekedéseket élhetnek ét, ami biztosítja az izgalmat, de mérgezőbb szituációkat is eredményezhet. A féltékenységre érdemes odafigyelni, ne ragadja el a hév ezzel kapcsolatosan.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!