Forrás:Pinterest

Ezo

Napi horoszkóp (2020. október 17.) – A Ráknak mindig közbejön valami

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai napon!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Partnerkapcsolatában lévő feszültségek kerülhetnek az előtérbe, érdemes figyelni, hogy ne ösztönösen döntsön, előbb gondolja át, és beszéljék meg a helyzetet.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Szerelmi kapcsolatában történhetnek izgalmasabb helyzetek, amelyek akár egy flörttel, akár megcsalással függhetnek össze.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Közlekedésben, információátadásban késések fordulhatnak elő, esetleg félreértések, amelyek akár szélsőségesebben érinthetik.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb hétvégére vágyik, de érezheti úgy, hogy külső események hatására nem sikerül megoldania ezt, mindig „közbejön valami”.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Praktikusabban, precízebben állhat a naphoz, de érheti olyan váratlan esemény, melyben spontán reagálhat, és nagyvonalúbb lehet.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Vágyai, és társasági élete kerülhet szembe szerelmi életével, és nehezebben tud választani, de egy patrónusának javaslata segíthet a döntésben.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Érzelmeit jobban kitudja mutatni, és megtudja élni, egy kimondottan önelfogadó napra számíthat, amennyiben jól osztja be energiáit, és tudja érvényesíteni akaratát.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Önismereti szempontból egy támogatóbb napra számíthat, de érdemes odafigyelni a hirtelen külső eseményekre, mert okozhatnak kellemetlenséget a közlekedésben, kommunikációban.

MOST ÉRKEZETT  Heti horoszkóp(2020. szeptember 28.- október 4.)-Eltemetett titkaink

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Családi kapcsolatai kerülhetnek előtérbe, otthonában bekövetkező változások, változtatások átalakíthatják az elfogadással kapcsolatos meglátásait.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Továbbra sem optimista a helyzete, de kiváló racionalista meglátásaival sokkal célratörőbben és rendszerezettebben tud előrehaladni.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Szellemi tevékenység foglalhatja le a mai napon, akár a gondolatin keresztül, akár társasági életén keresztül, ami energiával töltheti fel.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Illúziókkal kapcsolatosan érhetik felismerések, esetleg a szerelmi életében, vagy szorosabb érzelmi kapcsolataiban, ami által átértékelheti a helyzetet.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!