Forrás:Pinterest

Búcsúznunk kell tőlük, ezek az üzletek már biztosan zárnak be boltokat a Covid miatt2 perc olvasási idő

Megosztom:

Hoztunk nektek egy összefoglalót azokról, akik kénytelenek egyes üzleteiket bezárni a vírushelyzet végett.

Nincs tovább

A koronavírus sokakat hozott nehéz helyzetbe a divatterületén is. Egyes márkáknak visszaesett a forgalma, akadozott az áruellátás is. Szerencsére vannak, akik csak néhány üzletüket zárták be, vagy tervezik bezárni, mások viszont teljesen kivonulnak Magyarországról.

Claire’s

Az üzletlánc legtöbb boltját szerencsére nyitva tartja, de megérezte a koronavírus hatását. A Westendben például bezárnak, jelenleg egy üzenet várja a vásárlókat, hogy hol találják meg legközelebb a kiegészítőkkel foglalkozó márkát. A honlapjuk szerint négy helyszínen üzemelnek továbbra is, a Váci úton, a Mammutban, az Allee-ban és az Aréna Plázában.

H&M

Konkrétan még nem jelentették be, hogy Magyarországot milyen szinten érinti a bezárás, de 170 üzlet sorsáról már döntöttek világszerte. A forgalmuk a koronavírus miatt 50 százalékkal esett vissza. A későbbiekben viszont 130 üzletet szeretnének újra megnyitni más helyszíneken.

Camaieu

Sajnos, az üzletláncnál nem csupán néhány bolt bezárásáról beszélhetünk. A francia márka teljesen kivonul az országból. A tájékoztatásuk szerint a koronavírus ellehetetlenítette a cég működését, ezért felszámolják véglegesen a magyarországi jelenlétüket.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!