Forrás: Pinterest

Chris Prattre zúdul a népharag, ezért utálták ki a sztárt

Megosztom:

Pedig, nem is tett semmit!

Melyik Chris tűnjön el Hollywoodból?

Amy Berg filmes tett fel egy kérdést nem régen a követőinek Twitteren, hogy melyik Christ távolítanák el Hollywoodból, Chris Hemsworth, Chris Pine és Chris Evans mellett Chris Pratt is szerepelt a listán. A rajongók az utóbbit választották, és azóta is támadják.

Chris Pratt konkrétan most nem tett semmit, de felidézték néhány korábbi hibáját, miszerint Trump támogató, és LMBTQ-ellenes egyházat támogat, amit egyébként tagadott a színész – írja a CNN.

Kiálltak mellette kollégái és a felesége

Katherine Schwarzenegger az alábbi kommentet írta egy utálkozó poszt alá: „Annyi minden történik a világban, és olyan sok minden miatt szenvednek az emberek. Gonosznak lenni már egyáltalán nem menő. Szeretetre van szükségünk, és nem gonoszságra, valamint bullyingra.”

Mark Ruffalo is, aki szintén a Marvel család tagja, posztolt Twitteren a témáról. „Személyesen ismerem, és ahelyett, hogy meghurcoljátok őt, nézzétek meg, hogyan éli az életét.”

De egy teljes Instagram posztolt szentelt Prattnek Robert Downey Jr. is. „Micsoda világ ez… A sok »makulátlan« ember köveket dobál a testvéremre, Chris Prattre. Ő egy igazi keresztény, aki az elvei szerint él, és soha nem mutatott mást, csak pozitivitást és hálát.”

MOST ÉRKEZETT  Napok vannak hátra a szülésig, hatalmas pocakja van Arnold Schwarzenegger lányának

Chris Pratt-et remélhetőleg nem viseli meg ez az ügy. Fontosabb dolgokkal is foglalkozhat, szerencsére, nem régen született meg a lánya, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Valamint Jurassic World legújabb részét forgatja éppen.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!