Forrás:Pinterest

Ezo

Napi horoszkóp (2020. október 24.) –

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai napon!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Munkájában, munkahelyén ért feszítőbb esemény foglalkoztathatja, de érdemes lazítania, és a hétvégi szabadidőre koncentrálnia.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Izgalmasabb hétvégére számíthat, kalandosabb helyzetekbe keveredhet, de ha nem jó a helyzet megélése, akkor érezheti becsapva magát.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Partnerkapcsolatában egy szélsőségesebb, de mélyebb kommunikációra számíthat, ami ha rendesen átbeszélik, akkor előrelendítheti a kapcsolatot.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Tanulmányaiban elakadtabbnak érezheti magát, vagy egy külföldi, tengeren túli utazásra vágyhat, amit most nem tud megvalósítani.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Kellemesen, kikapcsolódással töltheti a hétvégét, ami akár a munkájával is összefüggésben lehet, de egy tartalmas napra számíthat.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Párkapcsolata miatt feszültebbnek érezheti magát a nap folyamán.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Otthonosabban, visszahúzódóbban töltheti a mai napot, de ezáltal feltöltődik, és sokkal komfortosabban fogja érezni magát.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Önismereti szempontból egy tartalmas, energikus napnak néz elébe, de érdemes figyelni, hogy ne legyen pesszimista, mert akkor becsapottbak érezheti magát.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Ha hisz valamiben, akkor képes tüzön- vízen átmenni, hogy célját elérje, de hajlamos túlzásokba esni, és ha jelzik, azt meg kritikaként fogja fel.

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2020. október 13.) - Hevesebb szituációban találja magát a Kos

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Egy mélyebben átalakító, szélsőségesebb hétvégét élhet meg, de érdemes figyelni, mert hajlamos a zárkózottságra, amit a külvilágban félreérthetnek, előtérbe kerülhet egy hirtelen váratlan esemény.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Érzelmesebb hétvégére számíthat, hangulata ingadozó lehet, de érdemes figyelni az egyensúlyra, mert akkor kimondottan otthonos, kellemes napra számíthat.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Szerelmi téren elvakíthatják illúziói, és nem veszi észre emiatt, hogy egy nem méltó szituációba keveredett.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!