Forrás:Pinterest

Tudtad? Ez az egyetlen ruhaüzlet a világon, ami világújdonságot vezet be

Megosztom:

Ők a világon az elsők!

Forradalmi újítás a Fast Fashionben

Olyat lépett a H&M amire senki nem számított! Egészen egyedülálló módon tesznek kísérletet a ruhaipar megújítására egy olyan lépéssel amivel a környezetet is védik!

A Stockholmban lévő üzletükben (egyelőre csak ott) létrehoztak egy olyan gépet ami cirka öt óra alatt egy teljesen új ruhát készít a megunt, elhasznált ruhadarabból. Egyelőre kísérleti módban működik a dolog, így még csak kötött pulóvert, baba takarót és sálat tudnak készíteni helyben. Ezért mindössze 8 és 13 Euro közötti összeget kell fizetnünk. Ez mindenképp egy olyan lépés ami pirospontot érdemel a környezettudatosságáért, hiszen így az elhasznált ruha nem a szemétben végzi.

Íme a csodamasina

Első az ökotudatosság!

A svéd cégóriás már eddig is próbált a környezetvédelemért tenni, hisz nem használ igazi bundát, ahogy egzotikus állatbőrt sem, és sok termék már újrahasznosított anyagból készülve kerül a boltokba.

MOST ÉRKEZETT  Megtalálták a tökéletes márkát? Új brand jelent meg a piacon
Eddig is az egyik kedvenc márkánk volt, de most még jobban! 🙂

Így ez a lépés is egy újabb állomás az etikusabb jövő felé. Arról még nincs infó, hogy a későbbiekben ezt más üzletekben is bevezetik-e, vagy, hogy meddig marad meg ez az újrahasznosítási lehetőség.

Reméljük elterjed! 😊

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!