Forrás: Pinterest

5 téli körömtrend, amit neked is muszáj lesz kipróbálnod

Megosztom:

Csillogás, absztrakt és állat minták, ezek lesznek a legmenőbb manikűrök idén a hideg hónapokban.

Különböző színek kavalkádja

Nem muszáj egy színt használnod, nagyon menő, ha minden körmödön valamilyen másikat próbálsz. Legyen az visszafogottabb pasztellszínek, vagy feltűnő, extravagáns festés, idén minden jöhet. Játssz a színekkel, próbálja ki akár olyanokat, amiket nem is gondolnál, hogy illenek egymáshoz. De választhatsz akár egy vagy két színből többféle árnyalatot, ha annyira nem akarsz annyira feltűnő lenni.

„Kicsit furcsa, de ne félj attól, hogy rosszul csinálod. Ez egy egyszerű manikűrstílus, amely hozzáférhető mindenki számára a szalonon kívül és belül” – idéz az Elle egy körmöst, akinek művésziek a munkái.  

Absztrakt minták

Különösen művészi lehet a végeredmény, igazán kiélheted a kreativitásod benne. Lehet bonyolultabb mintákkal próbálkozni, de az egyszerűbbek is kitűnnek a tömegből. Sok színnel is dolgozhatsz, de kevéssel is jól néz ki.

Nem baj, ha nem vagy profi, ennél a kisebb hibák is nézhetnek ki nagyon különlegesen.

Visszatér az örök téli klasszikus, a csillogás

Az ünnepi szezonban mindig sokat kért festés. Nagyon elegáns, visszafogott, mégis feltűnő. Minden alkalomra megfelelő, sokan fogják megcsodálni a körmeidet. Tedd az ombre technikával érdekesebbé, vagy használj flittereket, matricákat.

View this post on Instagram

Icy ❄️ @amyle.nails

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) on

Állatminták

Bár a leopárd mintát még mindig sokan választják, nőtt a felhozatal, a teknőspáncél, a tehén, a levelibéka vagy a piton is nagyon népszerű.  Az állatmintákat könnyedén beszerezheted műköröm formájában, így manikűröshöz sem kell feltétlen elmenned.

Sőt akár feldobhatod olyan színekkel, amelyik nem igazán találhatóak meg a természetben ezeken az állatokon.

Márványos körmök

A kőzetek és ásványok mintája lenyűgözően szép, ezért sokan választják a manikűrösnél is. Elegáns, különleges, és sokféle változatot találhatsz ki. Rengeteg színből válogathatsz, kísérletezni ér.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!