Forrás:Pinterest

Ezo

Havi szerelmi horoszkóp (2020. november 1.-2020.november 30.)-Féltékenység, birtoklás

Megosztom:

Ez vár rád szívügyek terén a hónapban.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Befeléfordulóbb a párkapcsolatában, de két hét múlva egy szenvedélyesebb, tettrekészebb állás támogatólag fog hatni a szerelmi életére is, de érdemes figyelni, hogy ne legyen túl hirtelen és elhamarkodott.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Érzékibb, érzelmesebb lehet a hónap első felében, de partnerével kapcsolatosan előtérbe kerülhet a féltékenysége és birtoklása, amelyre érdemes odafigyelni, mert nem jó irányba viszi el akapcsolatot.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

A hétköznapokban harmonikusabban kommunikálhat a párjával, és az egyensúly megteremtésére törekedhet, de érdemes odafigyelni, hogy ne legyen túl felületes, vagy túl hirtelen, mert a partnere esetleg ridegebbnek s számítóbbnak éli meg majd akapcsolatot.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Érzelmei az otthonossággal kapcsolatosan előtérbe kerülhetnek, de ezzel pedig hajlamos  a múltban ragadni, s a múltban megszokott mintázatokhoz ragaszkodni, viszont ezek már nem támogatják a fejlődésében. Szerelmi kapcsolatában egy felelősségteljesebb időszak következhet el.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Szélsőségesebben nyilvánulhat meg a mindennapokban, és ha nem figyel oda akkor a saját szükségleteit olyan mértékben helyezheti az előtérbe, hogy az már önzőnek fog számtani a partnere szemében. Igazságos és őszinte helyzetekben fejlődése biztosított, de érdemes figyelni, hogy ne legen leuraló a párjával szemben.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

A precízen megtervezett és kiszámított idő fontos lehet, és ez önismereti szempontból is biztonságot adhat, de érdemes odafigyelni, mert partnere ezt alkalmanként szőrszálhasogatásként élheti meg, és ez visszavetheti a kapcsolatukat..

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Párkapcsolatában számadást végezhet mind az anyagi, mind az érzelmi értékekkel kapcsolatosan, és ez pedig a hitrendszerében okozhat egy hatalmas változást, megújulhat a dolgokkal kapcsolatos nézőpontja.

MOST ÉRKEZETT  Heti horoszkóp(2020. október 26.- 2020. november 1.)-A befeléfordulás időszaka

Skorpió ( X.23-XI.21)

Megérzései, mélyen szántó meglátásai partnerével kapcsolatosan kimondottan jól működnek, és ez egy megújulást hozhat a kapcsolat számára, de érdemes odafigyelni, hogy véleményét ne csípős nyelvű odaszúrásokkal mondja meg a társának.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Otthonában, családi környezetben töltheti el a legkellemesebben az időt a hónapban a társával, illetve szerelmi téren is tartós kapcsolatra számíthat, ha még nincs partnere, ez pedig egy felelősségteljesebb helyzetet eredményezhet.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Szerelmi élete, kreativitása, gyermekekkel, gyermekeivel kapcsolatos helyzetek, mind a hónap témakörihez tartozik. Az elmúlt időszak gyökeres változásai az ezzel kapcsolatos nézőpontjában is változást eredményezhettek.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Párjával együttesen otthonában megújuló helyzeteket szeretnének létrehozni, vagy pedig költözésen törhetik a fejüket. Szerelmi életében a lelki szabadságra vágyik, ez pedig az elengedés-birtoklás témakörét helyezheti előtérbe.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Romantikus, vagy szerelmi kapcsolatában az illúziók kerülhetnek előtérbe, és tervezgethetnek partnerével, ami nagyon romantikus tud lenni, de érdemes odafigyelni, hogy ne rugaszkodjanak el nagyon a valóságtól, mert az csalódáshoz vezethet, vagy becsapottnak érezheti később magát.

Csodás hónapot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!