Forrás: Instagram/beberexha

Elcsúfították Bebe Rexha testét, felháborodott az énekesnő

Megosztom:

„Azokon a képeken nem én vagyok.”

Szerkesztett fotók

Bebe Rexha a DailyMail képein akadt ki, amit szerinte photoshoppoltak, és úgy fényeltek, hogy ne legyenek előnyösek, valójában pedig nem úgy néz ki. „Itt a testem. Nincsenek filterek, rendben? Van fenekem, combom, oké. Nem azok a csúnya-fenék képek, amelyeket rólam tettek ki, mi a fr*nc?” – posztolt videókat magáról, hogy megmutassa milyen is a teste valójában.

Forrás: DailyMail
Forrás: DailyMail

A Mexikóban készült paparazzi képeken úgy fest, mintha kétszer akkorák lennének a combjai, mint valójában. „Ez nagyon nehéz – folytatja a posztjában -, mert néha nehezemre esik szeretni magamat, és amikor olyanokat látok, mint ezek a borzalmas képek… Igen, vannak striáim. Hadd mutassam meg.”

A videó végén viszont elbizonytalanodik. „Nem tudom. Nem így nézek ki. Vagy mégis így nézek ki, mert így fotóztak le, de ez… nem tudom.”

Sosem műtette magát

Arra is kitér, hogy rajta minden természetes, sosem csináltatott meg semmit magán. Mindig volt combja, és kicsi a dereka. „Megpróbálok egészséges lenni és tiszteletben tartani, amit Isten adott nekem. Szeretek enni, és olyan gyógyszereket is szedek, amelyek nagyon megnehezítik a fogyást.”

Korábban elmondta a HollywoodLife-nak, hogy mennyire nehezen sikerült elfogadni a testét, és megszeretnie magát.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!