Forrás:Pinterest

Top 5 napszemüveg télre, amitől eldobod az agyad

Megosztom:

Ezekre kell lecsapni.

Téli napszemüvegtrendek

Az, hogy vészesen közeleg a tél, még nem azt jelenti, hogy a hideg hónapokban nem kell védekeznünk a napsugarak elől. Bizony, a hideg időjárás folyamán ugyanúgy fel kell kennünk a fényvédő krémünket, ahogyan a napszemüveg sem hiányozhat a fejünkről. És ahogy minden szezonnak, úgy ennek is megvan a maga szemüvegtrendje – melyekből elhoztuk az öt legütősebbet.

Retro napszemüveg

A retro a téli időszakban, sőt még 2021-ben is a divat és a leghatalmasabb trend lesz. Ráadásul ezt az irányzatot megtalálhatjuk a kedvenc kiegészítőink, a napszemüvegeink között is. A retro napszemüvegek télen szuper csípősek, és a 70-es évek funky ruháira emlékeztetnek minket.

Szögletes napszemüveg

Ha egy napszemüvegforma télen igazán népszerű lesz, akkor az a szögletes modell lesz. A szögletes szemüveg hihetetlen sokféle változatban lesz elérhető – keskenyebb, szélesebb stílusban egyaránt- ezért minden arcformához jól illeszkedik.

Neon napszemüveg

Szokatlan, de a napszemüveg különösen népszerű a neon színekben. A feltűnő, vadóc színek igazán vidám és bohókás hangulatot adnak a szürkébb szettjeinknek.

Grunge napszemüveg

Összhangban a visszatérő nagy grunge divatirányzattal, amelyet a 60-as és 70-es évek rock- és punk-szcénájából vettünk, napszemüvegünk is igazodik a komor, lázadó megjelenéshez. Télen sötét, keskeny, szögletes napszemüveget viselünk, bőr és latex szettekkel.

MOST ÉRKEZETT  Három trenddarab, amibe most tényleg érdemes befektetnünk

Pillangó napszemüveg

A szép pillangós napszemüvegek a téli hónapban is a csúcsmodellek közé kerülnek. Ez a napszemüvegforma különösen elegánsnak tűnik, és újabb szintre emeli a megjelenésünket.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!