Verseskötetettel állt elő az extravagáns énekesnő

Megosztom:

Az énekesnő vallott a betegségéről is

Számára a művészet, terápia

Halsey, azaz eredeti nevén Ashley Frangipane, zeneileg is nagyon aktív mostanában, és díjat díjra halmoz. Az amerikai énekesnő érzelmileg nagyon labilis alkat, igazi művészlélek, és nemrég megosztotta a rajongóival, hogy van egy mentális betegsége is, a sztárok körében gyakran előforduló bipoláris zavar. Halsey a karantén alatt egy tőle szokatlan oldalán dolgozott, és kiadta első saját verseskötetét. Saját bevallása szerint ahogy a dalszövegek, úgy a költészet is segít neki feldolgozni a lelkében zajló folyamatokat és a világ dolgait.

Valódi kaméleon

A kötet “I would leave me if i could” címmel jelent meg, ami nagyjából annyit tesz, “Elhagynám önmagam, ha tehetném.”. A címből is látszik, hogy az énekesnő nagy csatákat vív önmagával és a művészetet használja önkifejezésre. A kötetnek volt előzménye is. Halsey már előtte is írt verseket, amiket rendszeresen a Tumblr oldalára rakott fel, ahol már több százezer követővel rendelkezett. A verseskötetben elsősorban korábbi kapcsolati kudarcait, szexuális attrocitásait, betegségét dolgozza fel. A költemények nagyon is szókimondóak, és nem csak az élet szép oldaláról szólnak.

A kötet

Stílusa is mindig megújul, mind öltözködésileg, mind hajviseletet tekintve, ami abból is látszik, hogy a 26 éves Ashley jelenleg kopasz fejjel sokkol mindenkit.

Ki vagyok én?

Halsey a nevét is azért változtatta meg, mert úgy érezte Ashleyként nem lehet sikeres soha, úgy érezte kell neki egy másik én, egy színpadi én, így született meg, Halsey. Saját bevallása szerint hatalmas inspiráció forrás számára a drámai hangú énekesnő Lana Del Rey is, és nagyon közel áll hozzá a punk-rock zabolátlan stílusa is, de imádja cukorkaszínes hajakkal is sokkolni a közönségét.

A kötetben Halsey élvezi, hogy senkihez és semmihez nem kellett alkalmazkodnia és még nagyobb művészi szabadságot adott az írása, mint a zeneírás. A könyv egyelőre még csak az USÁ-ban és az alábbi linken beszerezhető, de lehet hamarosan Európában is elérhető lesz.

Hozzászólások
MOST ÉRKEZETT  Nem fogsz hinni a szemednek: Így néz ki Adele bikiniben, a nagy fogyás után
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!