Közelegnek az ünnepek: Fotókon a legmenőbb alkalmi frizurák3 perc olvasási idő

Megosztom:

Ünnepi hajviseletek, amiket érdemes kipróbálni.

Karácsonyra, szilveszterre, de szülinapra is alkalmasak

Ezeken a jeles alkalmakkor szeretünk ünnepi hajviseletekkel pompázni, és nem csak a lelkünket öltöztetjük ünneplőbe, hanem a külsőnket is, így a frizuránkat is. De milyen hajat is válasszunk idén? Mutatunk pár frizuraötletet amiket a Cosmopolitan segítségével gyűjtöttünk össze. 🙂

Konty a fejtetőn

Ez az egyszerű de nagyszerű frizkó mindig elegáns és egyben laza megjelenést biztosít.

Halszálka fonatok

Látványos és szinte hercegnős megjelenést biztosít ez a frizura, nem csak a fesztiválokra de karácsonyra is tökéletes. Az elkészítése kicsit nehéz, de megéri megtanulni.

Különböző díszek a hajban

Rengetegféle stílusú dekoráció létezik a hajunkba is ma már, pl gyöngyök, hajpántok, strasszos csatok, díszes hajgumik, masnik, szalagok. Az ünnepekhez érdemes egy különleges hajdísszel ékesíteni a hajunkat, és emellé nem is kell, hogy a frizuránk bonyolult legyen, megteszi egy csinos copf is ehhez.

Trükkös lófarok

Ha úgy döntünk copfba fogjuk a hajunkat, annak van egy magasabban megkötött verziója is, amiben a saját hajunkat kell hajgumiként használni és a hajunk köré csavarni. Nagyon trendi!

Oldalra fésülve

Ha az egyszerűbb stílust kedveled és úgy döntesz, nem variálod túl, akkor lazán fésüld oldalra a hajad, akár egyenes, akár göndör! Csini lesz!
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!