Közelegnek az ünnepek: Fotókon a legmenőbb alkalmi frizurák

Megosztom:

Ünnepi hajviseletek, amiket érdemes kipróbálni.

Karácsonyra, szilveszterre, de szülinapra is alkalmasak

Ezeken a jeles alkalmakkor szeretünk ünnepi hajviseletekkel pompázni, és nem csak a lelkünket öltöztetjük ünneplőbe, hanem a külsőnket is, így a frizuránkat is. De milyen hajat is válasszunk idén? Mutatunk pár frizuraötletet amiket a Cosmopolitan segítségével gyűjtöttünk össze. 🙂

Konty a fejtetőn

Ez az egyszerű de nagyszerű frizkó mindig elegáns és egyben laza megjelenést biztosít.

Halszálka fonatok

Látványos és szinte hercegnős megjelenést biztosít ez a frizura, nem csak a fesztiválokra de karácsonyra is tökéletes. Az elkészítése kicsit nehéz, de megéri megtanulni.

Különböző díszek a hajban

Rengetegféle stílusú dekoráció létezik a hajunkba is ma már, pl gyöngyök, hajpántok, strasszos csatok, díszes hajgumik, masnik, szalagok. Az ünnepekhez érdemes egy különleges hajdísszel ékesíteni a hajunkat, és emellé nem is kell, hogy a frizuránk bonyolult legyen, megteszi egy csinos copf is ehhez.

Trükkös lófarok

Ha úgy döntünk copfba fogjuk a hajunkat, annak van egy magasabban megkötött verziója is, amiben a saját hajunkat kell hajgumiként használni és a hajunk köré csavarni. Nagyon trendi!

Oldalra fésülve

Ha az egyszerűbb stílust kedveled és úgy döntesz, nem variálod túl, akkor lazán fésüld oldalra a hajad, akár egyenes, akár göndör! Csini lesz!

Félig fent

Nagyon divatos ez a hajviselet és elkészíteni is könnyű. Olyan mintha fent copfba fogád a hajad, de nem az összeset csak a felső részéről pár tincset. Ezeket is lehet hajdíszekkel díszíteni!

Hagyományos fonatok

A fonás örök divat, és van egy ünnepi hangulata. Lehet a fejtetőn, tarkódon, oldalt, bárhol. Mindenhol és mindenhogy szép.

“Vizeshaj”hatás

Ehhez a frizurához jó sok hajzseléhez lesz csak szükséged. Próbáld jó szorosan hátrazselézni a hajad, hogy olyan hatása lenne, minta vizes lenne. Vagány de csinos hajviselet.

Hajpánt

A hajpántok is reneszánszukat élik, nagyon elterjedt mostanság. De ha ki akarsz tűnni a tömegből hordj karácsonykor vmi extra hajpántot, ami díszes, figyelemfelkeltő és önmagában a hajad éke lehet. Pl ez a gyöngyös variáció szerintünk igazán megkapó 🙂

Finom hullámok

A hullámos haj mindig is nőiességet és laza kacérságot fog tükrözni. Évek óta tartja már magát az enyhén hullámos frizura, amit lehet középen elválasztva vagy oldalválasztékkal is hordani, a volumen miatt mindenhogy jól mutat. 🙂

Hozzászólások
MOST ÉRKEZETT  Barnulni télen? A trükk, ami mindig működik
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!