Forrás:Pinterest

Ezo

Nagy dolgokat tartogat ez a csillagállás: Megismétlődik a „bethlehemi-fény”

Megosztom:

A világ egyik legritkább jelensége, és különös dolgokat tartogat.

Megváltó-fény

Messiás-állásnak nevezi több helyen az asztrológia 2020 talán legnagyobb együttállását a december 21-én a Vízöntő 0. fokán bekövetkező Saturnus-Jupiter együttállást.

A két planéta 20 évente együttállást képez, 240 évente ugyan abba a jegybe esik, de az, hogy egyazon jegy nulladik fokán jöjjön létre ez az együttállás az több, mint 2000 éve nem fordult elő. 

Legutóbb egy jegy kezdetének nulladik fokán Jézus születésekor állt együtt a két bolygó és vezette a Napkeleti Bölcseket a “Fény” a Megváltóhoz. Akkor a Halak csillagképben történt meg ez az együttállás, és annak analógiájával-önfeláldozás, megváltás, hit, feltétel nélküli szeretet, megbocsátás – utat mutatott a korszak embereinek a Messiás.

A Jupiter a kitágulás, elfogadás, kiterjesztés, a térben való nagy mozgás jelölője, a Saturnus az idő ura, a Bölcs Tanító, a Sors bolygója. Ők ketten egy ilyen együttállásban egy olyan erőteljes idő-tér energiát nyitnak meg, melyben lehetőség van az Igaz Szellemi Vezetők eljövetelére, a Kapu Őre átengedi a beáramló jupiteri energetikát, ezért Messiási állásnak nevezi az asztrológia ezt a kapcsolódást.

Nagyon ritka állás ismétlődik meg újra, többezer év után.
Forrás:Pinterest

December 21.-én a Vízöntő 0.fokán valósul meg az asztrológiai esemény, így egy új korszak kezdetét jelzi,mely a Vízöntő energiáival lesz átitatott, tehát a szabadság, a testvériség, a szolidaritás, a szellemiség, a természet fontossága, az intellektus, az eredetiség mind-mind előtérbe kerül.

Az egész 2020-as év elég kaotikus volt, erőteljes bolygóállások mutattak rá a változásokra mind társadalmilag, mind gazdaságilag, mind egyénileg.

A nagy változások Sorszerűnek tűnhettek de tanitó jelleggel voltak jelen életünkben.

Aki sodródott az a külvilágot és másokat okolva haladt útján, tragédiának élhette meg az elmúlt időszakot, aki befelé figyelt, önvizsgálatot tartott, felelősséget kezdett vállalni önmagáért és másokért az a nehezebb, de tartósabb változás, a fejlődés útján halad.

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2021. január 9.) - A Halak ma becsapva érezheti magát

A nehezebb állásoknak még nincsen vége, hiszen a Mars-Plutó kvadrátja nemsokára ismét bepontosul, ezzel még feszitő helyzeteket eredményezve.

Érdemes a kérdéseket önmagunknak feltenni és a válaszokat önmagunkba keresni. Ha megérint egy helyzet érzelmileg azzal dolgunk van. Ha túlzóan érint meg azzal pláne. A hihetetlen érzés és történet nem biztos hogy igaz, érdemes az önbecsapásokat átvizsgálni, a naivitást a realitással keverni.

Új korszakba lépünk december 21-én…valami történni fog, de hogy ez milyen formátumban jelenik majd meg arra érdemes “várakozni”. Hisz itt a téli napforduló….a Fèny születése lesz, és egy Megváltó-állás…akár a “második eljövetel” is lehet. Hit kérdése, mint olyan sok minden az életünkben…amiben hiszel, azzá válsz…jupiteri mondat ez egy saturusi megerősítéssel.

Mindenesetre mi, akik most vagyunk itt a Földön, több, mint 2000 év után újra átélhetjük ezt az asztrológia állást.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!