Így öltözködj jól: Anna Wintour stílusszabályai

Megosztom:

A stíluskirálynő maga!

Akiről mintázták Az Ördög Pradát Visel főszereplőjét

Te tudod ki az az Anna Wintour? Bizony, ő az amerikai Vogue főszerkesztője. Igen befolyásos nő, aki a divatban mindig az elsők közt van képben. Elég ha csak annyit mondunk, hogy róla mintázták Meryl Streep karakterét Az Ördög Pradát viselben. 🙂 Így már megvan ki ő? Most összeszedtünk pár összeállítást melyben jó és rossz példákat is mutatunk az öltözködési és stílus trükkökre. Mindenesetre mi is szeretnénk 65 évesen ilyen jól kinézni.

Ezeket nyugodtan tedd:

Városi sikk

Ez a trópusi mintás hosszú szoknya és az egyszerű de sikkes fekete felső, olyan megjelenést kölcsönöz, ami stílusos és elegáns, de mégsem túlgondolt, és nem mellesleg kortalan. Imádjuk!

Frizura

Anna frizurája már hosszú évek óta ugyanolyan fazonú és színű, de még mindig tökéletes megjelenést kölcsönöz neki!

Napszemüveg

És napszemüveggel is jól mutat.:) Ha megfigyeljük Anna nagyon gyakran visel napszemüveget a mai napig akár zárt térben is. Sikkes és titokzatos megjelenést kölcsönöz.

Farmer

Wintour asszony inkább a szoknyát és az elegáns ruhákat részesíti előnyben, de van, hogy ő is farmert húz. És ezt jól is teszi:

Tehetséges és jó barátok

Anna lévén, hogy ő az amerikai Vogue nagyasszonya, tényleg szinte mindenkit ismer. Aki vele jóban van, az garantáltan pozitív visszhangra számíthat, és aki őt kedveli, az biztos, hogy az első sorban fog neki helyet foglaltatni egy divatbemutatóra pl. Karl Lagerfelddel legendásan jóban voltak.

Mosoly

Wintour állítólag legendásan hideg nő, nagyon kevés emberrel kedves és senkit nem enged közel magához. Azért néha ő is elereszt egy kis mosolyt.:)

Black&white

Anna is imádja a klasszikus fekete-fehér sikket, ahogy a vörös szőnyeges eseményeken is ezt választja legtöbbször. Ahogy a lánya is. 🙂

Inkább ne tedd:

Fiatalság, bolondság

Bizony Anna is volt fiatal, és akkoriban még követett el divatbakikat még ő is. Például ezt az összeállítást biztosak vagyunk benne, hogy ma már fel nem venné.

Ahogy valószínűleg ezt sem:

Haj

Érdekesség, hogy találtunk egy egészen fiatalkori képet Anna Wintourról, ahol a haja majdnem ugyanolyan mint ma, csak barna és dúsabb a frufruja. Azért a mostani hajviselete valljuk be, tényleg sokkal Vogue-osabb! 😉

Monokróm baki

Talán ez a monokróm szett sem a legjobban sikerültek közül van, de ez tipikusan ízlések és pofonok kérdése.:)

És végezetül találtunk egy képet ahol látszik, hogy azért csak tud ő nevetni is.:)

Mi mindenesetre tiszteljük Anna Wintourt és munkásságát a popkultúrában, elég nehéz volt róla rossz képet találni, és még a legrosszabb ruháját is bármelyik nap nagy tisztelettel elfogadnánk.;)

Hozzászólások
MOST ÉRKEZETT  Nem mindegy, hogyan viseled: A sportosan elegáns stílus kulcsa
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!