Az előrejelzések szerint ezek lesznek 2021 legnagyobb körömtrendjei!4 perc olvasási idő

Megosztom:

Top 8 manikűrtrend amit neked is ki kell majd próbálnod jövőre!

Így viseld a körmöd jövőre.

Ha manikűrről beszélünk, akkor folyamatos megújulásra számíthatunk a trendekben, és ez nem lesz másképp 2021-ben sem! A home office miatt sokunknál előtérbe kerülhetett mostanság a házi szépítkezés és a körmeinkre is lehet nagyobb hangsúlyt fektetünk. Mindenki szereti az ápolt, szép, esztétikus körmöket és a jövőbeli manikűrtendek segíteni fognak ebben is!-írja az Allure.

A top 8 trend, amit te is imádni fogsz!

Sokszínű

Légy merész és bevállalós és ne csak egy színűre fesd a körmeid! A színeknek nem árt passzolniuk egymáshoz természetesen, de nyugodtan lehet a mutatóujjad körme barna és egy pl sárga körmöd mellette! Az a legjobb ha kitalálsz egyfajta tematikát ezekre a színekre majd, pl a tenger árnyalatai, a homok színek, a kristályosság, bármi! Úgy képzeld el, mint egy ombrefestést.:)

Személyes kinyilatkoztatás

Nagyon trendi lesz jövőre is (mert már idén elkezdődött), az, ha szöveget vagy betűket íratsz a körmödre! Ezek teljesen rajtad állnak, hogy milyen szöveget vagy szimbólumokat alkotnak, a lényeg, hogy ezzel ki tudd fejezni önmagad. Ezt is inkább javasoljuk, hogy bízd majd egy profi szakemberre, de ha nagyon ügyes vagy, azért te is megpróbálhatod  körömmatricával majd.

Díszített

A díszített körmök eddig is tartották magukat a top trendek közt, de azért legtöbbünknek még mindig leginkább egy szép esküvői manikűr jut eszébe róla. Ez a trend felerősödik majd 2021-ben és simán lehet majd az utcára is hordani. Kristályokat, csillámokat, gyöngyöket elő!

Retro

2021-ben folytatódik a nosztalgiahullám, és ez a körmökön is látszódni fog! A hullámminta, az absztraktok, kockák, pöttyök, mind-mind a retro korszakot juttatják eszünkbe. A színeknél pedig a 60-as 70-es években népszerű trendszínek térnek majd vissza a körmeinken, mint a sárga, a barna, a narancs. Éljen a retro!
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!