Az előrejelzések szerint ezek lesznek 2021 legnagyobb körömtrendjei!4 perc olvasási idő

Megosztom:

Top 8 manikűrtrend amit neked is ki kell majd próbálnod jövőre!

Így viseld a körmöd jövőre.

Ha manikűrről beszélünk, akkor folyamatos megújulásra számíthatunk a trendekben, és ez nem lesz másképp 2021-ben sem! A home office miatt sokunknál előtérbe kerülhetett mostanság a házi szépítkezés és a körmeinkre is lehet nagyobb hangsúlyt fektetünk. Mindenki szereti az ápolt, szép, esztétikus körmöket és a jövőbeli manikűrtendek segíteni fognak ebben is!-írja az Allure.

A top 8 trend, amit te is imádni fogsz!

Sokszínű

Légy merész és bevállalós és ne csak egy színűre fesd a körmeid! A színeknek nem árt passzolniuk egymáshoz természetesen, de nyugodtan lehet a mutatóujjad körme barna és egy pl sárga körmöd mellette! Az a legjobb ha kitalálsz egyfajta tematikát ezekre a színekre majd, pl a tenger árnyalatai, a homok színek, a kristályosság, bármi! Úgy képzeld el, mint egy ombrefestést.:)

Személyes kinyilatkoztatás

Nagyon trendi lesz jövőre is (mert már idén elkezdődött), az, ha szöveget vagy betűket íratsz a körmödre! Ezek teljesen rajtad állnak, hogy milyen szöveget vagy szimbólumokat alkotnak, a lényeg, hogy ezzel ki tudd fejezni önmagad. Ezt is inkább javasoljuk, hogy bízd majd egy profi szakemberre, de ha nagyon ügyes vagy, azért te is megpróbálhatod  körömmatricával majd.

Díszített

A díszített körmök eddig is tartották magukat a top trendek közt, de azért legtöbbünknek még mindig leginkább egy szép esküvői manikűr jut eszébe róla. Ez a trend felerősödik majd 2021-ben és simán lehet majd az utcára is hordani. Kristályokat, csillámokat, gyöngyöket elő!

Retro

2021-ben folytatódik a nosztalgiahullám, és ez a körmökön is látszódni fog! A hullámminta, az absztraktok, kockák, pöttyök, mind-mind a retro korszakot juttatják eszünkbe. A színeknél pedig a 60-as 70-es években népszerű trendszínek térnek majd vissza a körmeinken, mint a sárga, a barna, a narancs. Éljen a retro!

Válts zöldre

A környezettudatosság előretörése a körmeinken is meg fog mutatkozni a trendek szerint! A pasztellzöld és egy egyéb finom árnyalatok nagyon kifinomult megjelenést fognak kölcsönözni neked, bármilyen outfithez mennek és nem is nehéz őket megcsinálni. 😊 Go!

Hagyd szabadon

Ennek a manikűrnek a lényege, hogy nincs befestve az egész körmöd. Mint egy festmény, vagy valamilyen mintát festenek rá vagy csak a szélét, oldalát, vagy egy ívet festenek rá összeillő színekből. Már-már művészi!

Minimálgrafika

Ennek a manikűrnek a nagy előnye, hogy tényleg akár te magad is elkészítheted, otthon, tekintve, hogy nem tudni még hogy lehet majd egyáltalán körmöshöz eljutni jövőre. Festhetsz rá pöttyöket, absztraktot vagy bármit ami eszedbe jut. A lényeg, hogy jól válaszd ki az alapszíneket hozzá.

Maszkhoz a köröm

Sajnos a maszkviselés az még jövőre is marad, és úgy néz ki a divatipart megihlette ez. Eljátszhatsz azzal, hogy a körmeid színét a maszkodhoz fogod passzintani, és ezzel nagyon is trendi leszel! Nem árt ha több maszkot beszerzel, és a körmeid is változatos színekben és stílusban pompáznak majd.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!