Ezo

Éves horoszkóp 2021 – A változások kora

Megosztom:

Ilyen lesz a következő év a csillagjegyed szerint.

Megújító szakasz következik

A 2021-es esztendő is sok változást, megújulást ígér nekünk, elsősorban egy felelősségteljesebb kommunikációt, és hogy a közösségekkel és a természettel összhangban hogyan is tudjuk a fejlődésünket elősegíteni. Egy új korszak köszönt ránk asztrológiailag a Vízöntő energiamintázatával átitatott, egy izgalmas, hirtelen, egyedi, a szabadságot kedvelő, egyenrangúságra törekvő időminőség az, ami az előtérbe kerülhet. A világjárvány márciusra kissé visszahúzódik, de utóhatása még érezhető lesz. A 2020-as év rengeteg változást okozott mind egyénileg, mind társadalmilag, mind gazdaságilag, így egy megújító szakasz következik a továbbiakban. A technika és a felgyorsult világ szorgalmazza, a rugalmasságot, a változásra való hajlamot. Aki mereven ragaszkodik az elmúlt dolgokhoz, aki nem akar változtatni, annak sajnos egy fájdalmasabb megtapasztalás útján fog bekövetkezni az új korszak. Egy gazdasági szempontból válásgos év következik, a világjárvány eredményeképpen, így innen kell megkezdeni majd az újjáépítést. Forradalmi helyzetek, politikai csatározások, és új eszmerendszerek kerülnek a köztudatba, és fontos lesz, hogy milyen közösség mellett tesszük le a voksunkat. Az elmúlt év rámutatott, hogy a Földhöz és a természethez hogyan is viszonyulunk mi emberek, nem becsüljük, ami adott, az anyagi haszonszerzés fontosabb számunkra, mint a környezetünk, és a természet. Ezért mutatta meg több esetben az univerzum, hogy mire is képes az általunk nem becsült természet, hogy mennyivel hatalmasabb is az, amit mi uralni akarunk, így földrengések, árvizek, vulkánkitörések, erődtüzek formájában kaptunk némi ízelítőt az erejéből. Családi mintázataink felülvizsgálata, és a minket nem szolgáló elvárások elengedése feladatunk lesz a jövő évben, valamint a hétköznapokban a partnerkapcsolatink megélése, hitrendszerünk átalakítása, újabb dolgok befogadása is hangsúlyos lesz.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

A tavalyinál könnyebb év elé nézhetnek, és mivel azonnali cselekvésre generáltak, így regenerálódniuk is könnyebb lesz. Lesz egy rövidebb időszak május végén, amikor terhelőbb állások lesznek, de összességében egy kedvezőbb év elé nézhetnek, mely párkapcsolatukat, illetve külső kapcsolataikat, üzleti tevékenységüket érinti elsődlegesen.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Az első három hónap bizonytalanabb lesz a Bika érintettségűek számára, ettől pedig befeszülhetnek, hiszen számunkra a stabilitás az egyik legfontosabb dolog, így az év első szakaszában érheti őket egy nagyobb változás, erre érdemes figyelni. Külső kapcsolataik is átrendeződhetnek, valamint partnerkapcsolatuk is megújulhat.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Az Ikrek érdekeltségűek egy kimondottan jó év elé nézhetnek, de ez annak a tükrében, hogy az előző évben mennyit tettek azért, hogy az eredmények hasznosak lehessenek. Mind atanulmányaik, mind a hitrendszerük, mind utazások tekintetében számíthatnak elsősorban egy tartalmasabb évre.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Fokozatosan szabadulnak meg terheiktől, a múltból cipelt nehezebb helyzetek feldolgozásával egy kedvezőbb helyzetet tudnak teremteni, és mind a hivatásukban, mind a karrierjükben bekövetkezhet változás. Szenvedélyesebb érzelmekkel lesz teli ez az esztendő számukra. A nyár végén lehet egy nehezebb időszakuk.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Érzelmesebb évre számíthatnak, némi hangulatváltozás is uralni fogja az esztendőt, és egy felelősségteljesebb életszakaszt élhetnek majd át, Sorsfeladatokat kapva, melyek a fejlődésüket szolgálják. Ezek nehezebb életszakaszokat eredményezhetnek, a Szaturnusz hatásai miatt lecke vagy lehetőség képében jelenhetnek meg az események.

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2021. február 4.) - A Rák az exe után kutakodik

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Eredményes esztendő elé nézhetnek a Szűz érdekeltségűek, hirtelen és tartós változás következhet be az életükben, melyet asztrológiailag támogató energiák is segíthetnek. Eredményesebb és tisztább, tevékenyebb év elé nézhetnek, lépésről lépésre haladva építkezhetnek.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Az elmúlt két év nehézségei után egy felszabadultabb év következhet a Mérleg érdekeltségűek számára, ami érzelmileg, anyagilag, és hivatásukban is előrelépést mutathat. Most építhetik újjá az elmúlt időszak terhei után az életüket. Az év eleje még terheltebb lehet, meg nyáron is lehet némileg nehezebb időszakuk. Önismereti és önérdekképviseleti év elé néznek.

Skorpió ( X.23-XI.21)

Értékrendszerük alakulhat át a következő évben, az elfogadás-elengedés kettőssége kerülhet az előtérbe, a túlzott ragaszkodásuk és a birtoklás témaköreiben is életfeladatokat kaphatnak. Érdemes lesz a szélsőségesebb élethelyzeteiket felülvizsgálni, és tudatosabb formába önteni.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Mozgalmas év elé néznek a Nyilas érdekeltségűek, érdemes lesz az év első felében odafigyelni az eseményekre és a változásokra, mert erről fog szólni az évük. Egy felelősségteljesebb esztendő következik számukra, melyben a hitrendszerük és a hétköznapokban a párkapcsolatuk kerülhet az előtérbe az anyagi dolgokkal együtt.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Az elmúlt évek terheitől szabadulhatnak meg a Bak érdekeltségűek, az eddigi változások erősen érinthették őket, és egy átalakulhatott az életük. Most a céljaik megvalósítása kerülhet végre az előtérbe, valamint a gyökereik, családi mintázataikkal kapcsolatosan is egy másféle megélést érzékelhetnek majd.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Életük meghatározó időszakába léptek, az elkövetkező 2,5 év alatt gyökeresen megfog változni az eddigi élethelyzetük, egy felelősségteljesebb, komolyabb életszakasz következik, mely életfeladatokkal tűzdelt, és nem minden esetben könnyű. Családi helyzetükben, otthonukban is változások várhatóak, komoly események vetíthetők elő.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Kimondottan támogatott év elé nézhetnek a Halak érdekeltségűek, főleg munka és szerelem tekintetében, illetve ez a két életterület kerülhet előtérbe a következő évben. Májustól lehet az év legjobb szakasza számunkra, de érdemes figyelni, mert ez az időszak fel is nagyíthatja az aktuális problémáikat.

Kívánok egy eredményekben gazdag új esztendőt mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!