Ezo

Éves horoszkóp 2021 – A változások kora6 perc olvasási idő

Megosztom:

Ilyen lesz a következő év a csillagjegyed szerint.

Megújító szakasz következik

A 2021-es esztendő is sok változást, megújulást ígér nekünk, elsősorban egy felelősségteljesebb kommunikációt, és hogy a közösségekkel és a természettel összhangban hogyan is tudjuk a fejlődésünket elősegíteni. Egy új korszak köszönt ránk asztrológiailag a Vízöntő energiamintázatával átitatott, egy izgalmas, hirtelen, egyedi, a szabadságot kedvelő, egyenrangúságra törekvő időminőség az, ami az előtérbe kerülhet. A világjárvány márciusra kissé visszahúzódik, de utóhatása még érezhető lesz. A 2020-as év rengeteg változást okozott mind egyénileg, mind társadalmilag, mind gazdaságilag, így egy megújító szakasz következik a továbbiakban. A technika és a felgyorsult világ szorgalmazza, a rugalmasságot, a változásra való hajlamot. Aki mereven ragaszkodik az elmúlt dolgokhoz, aki nem akar változtatni, annak sajnos egy fájdalmasabb megtapasztalás útján fog bekövetkezni az új korszak. Egy gazdasági szempontból válásgos év következik, a világjárvány eredményeképpen, így innen kell megkezdeni majd az újjáépítést. Forradalmi helyzetek, politikai csatározások, és új eszmerendszerek kerülnek a köztudatba, és fontos lesz, hogy milyen közösség mellett tesszük le a voksunkat. Az elmúlt év rámutatott, hogy a Földhöz és a természethez hogyan is viszonyulunk mi emberek, nem becsüljük, ami adott, az anyagi haszonszerzés fontosabb számunkra, mint a környezetünk, és a természet. Ezért mutatta meg több esetben az univerzum, hogy mire is képes az általunk nem becsült természet, hogy mennyivel hatalmasabb is az, amit mi uralni akarunk, így földrengések, árvizek, vulkánkitörések, erődtüzek formájában kaptunk némi ízelítőt az erejéből. Családi mintázataink felülvizsgálata, és a minket nem szolgáló elvárások elengedése feladatunk lesz a jövő évben, valamint a hétköznapokban a partnerkapcsolatink megélése, hitrendszerünk átalakítása, újabb dolgok befogadása is hangsúlyos lesz.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

A tavalyinál könnyebb év elé nézhetnek, és mivel azonnali cselekvésre generáltak, így regenerálódniuk is könnyebb lesz. Lesz egy rövidebb időszak május végén, amikor terhelőbb állások lesznek, de összességében egy kedvezőbb év elé nézhetnek, mely párkapcsolatukat, illetve külső kapcsolataikat, üzleti tevékenységüket érinti elsődlegesen.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Az első három hónap bizonytalanabb lesz a Bika érintettségűek számára, ettől pedig befeszülhetnek, hiszen számunkra a stabilitás az egyik legfontosabb dolog, így az év első szakaszában érheti őket egy nagyobb változás, erre érdemes figyelni. Külső kapcsolataik is átrendeződhetnek, valamint partnerkapcsolatuk is megújulhat.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Az Ikrek érdekeltségűek egy kimondottan jó év elé nézhetnek, de ez annak a tükrében, hogy az előző évben mennyit tettek azért, hogy az eredmények hasznosak lehessenek. Mind atanulmányaik, mind a hitrendszerük, mind utazások tekintetében számíthatnak elsősorban egy tartalmasabb évre.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Fokozatosan szabadulnak meg terheiktől, a múltból cipelt nehezebb helyzetek feldolgozásával egy kedvezőbb helyzetet tudnak teremteni, és mind a hivatásukban, mind a karrierjükben bekövetkezhet változás. Szenvedélyesebb érzelmekkel lesz teli ez az esztendő számukra. A nyár végén lehet egy nehezebb időszakuk.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Érzelmesebb évre számíthatnak, némi hangulatváltozás is uralni fogja az esztendőt, és egy felelősségteljesebb életszakaszt élhetnek majd át, Sorsfeladatokat kapva, melyek a fejlődésüket szolgálják. Ezek nehezebb életszakaszokat eredményezhetnek, a Szaturnusz hatásai miatt lecke vagy lehetőség képében jelenhetnek meg az események.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Eredményes esztendő elé nézhetnek a Szűz érdekeltségűek, hirtelen és tartós változás következhet be az életükben, melyet asztrológiailag támogató energiák is segíthetnek. Eredményesebb és tisztább, tevékenyebb év elé nézhetnek, lépésről lépésre haladva építkezhetnek.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Az elmúlt két év nehézségei után egy felszabadultabb év következhet a Mérleg érdekeltségűek számára, ami érzelmileg, anyagilag, és hivatásukban is előrelépést mutathat. Most építhetik újjá az elmúlt időszak terhei után az életüket. Az év eleje még terheltebb lehet, meg nyáron is lehet némileg nehezebb időszakuk. Önismereti és önérdekképviseleti év elé néznek.

Skorpió ( X.23-XI.21)

Értékrendszerük alakulhat át a következő évben, az elfogadás-elengedés kettőssége kerülhet az előtérbe, a túlzott ragaszkodásuk és a birtoklás témaköreiben is életfeladatokat kaphatnak. Érdemes lesz a szélsőségesebb élethelyzeteiket felülvizsgálni, és tudatosabb formába önteni.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!