Forrás:Pinterest

Ezo

Éves szerelmi horoszkóp 2021: Ez vár rád szívügyek terén ebben az évben3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, mire számíthatsz majd.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Partnerkapcsolata hangsúlyos lesz az évben, érdemes lesz odafigyelni, hogy ne támadásnak élje meg a feszültebb helyzeteket a partnerével.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Hirtelen változás következhet be a párkapcsolatában, vagy egy szakítás, vagy egy megújuló esemény lehet, ami az előtérbe kerülhet.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Sokat tanulhat a partnerkapcsolata, vagy annak hiánya által az életről, és ez az egész eddigi hitrendszerét átalakíthatja.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

A múlt terheit végre leteheti, az exkapcsolatokat lezárhatja és elengedheti ebben az évben, így egy szenvedélyesebb, tüzesebb érzelmű esztendő elé nézhet.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Nehezebben fogja tudni idén az érzelmeit megélni, párkapcsolata vagy komolyabbra fordul, vagy pedig egy végleges szakítás következhet be. Terhelőbb életfeladatok elé állítja a Sors.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Vágyai kerülhetnek előtérbe ebben az évben, és egy otthonosabb helyzetbe kerülhet a partnere által, vagy egy új otthonba költözhetnek.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Önismereti év elé nézhet a partnerkapcsolata által, mert a párján keresztül kaphat önmagára nézve egy olyan tükröt, mely a fejlődését elősegíti.

Skorpió ( X.23-XI.21)

Feszültebb lehet az év a partnerkapcsolat tekintetében, a birtoklás-féltékenység-szenvedély váltakozhat a történetükben, mindenesetre az önértékelésével kapcsolatos események kerülnek előtérbe.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!