Forrás: Pinterest

Miért érzik magukat kényelmetlenül az emberek, ha a nő a magasabb?

Megosztom:

Furcsán néznek rád, ha alacsonyabb a pasid?

Sztárpárok: magas nő, alacsony férfi

Sophie Turner és Joe Jonas egy ideje már egy párt alkotnak, de a magasság különbségük még mindig téma. Egy paparazzi lefotózta őket, amikor New Yorkban sétáltak egy hétvégén. Turner magassarkú csizmát viselt, miközben Jonas a Converse-ben sétált. A Just Jared közzétett egy fényképet róluk az Instagramon, ami alá rengeteg kritikát kaptak, amiért Joe az alacsonyabb.

Amikor randizni kezdtek, rengetegen foglalkoztak a magasságkülönbséggel, pedig nem ők az egyetlenek, akiknél ez a helyzet áll fenn. Ott van például Nicole Kidman és Keith Urban (vagy Tom Cruise), Cameron Diaz és Benji Madden, Gigi Hadid és Zayn Malik.

Miért zavarja az embereket?

“Mivel úgy gondoljuk, hogy az a normális, ha a párok egy magasak, néha a magasságkülönbség szorongást válthat ki – mondja Jean Fitzpatrick New York-i kapcsolatterapeuta a Yahoo Lifestyle-nak. – Egy nagyon magas nő úgy érezheti magát, mint egy óriás. Egy alacsonyabb férfinak pedig, aki mindig a legkisebb volt a csapatban, egy magasabb nővel való randevúzás miatt kényelmetlen szégyenérzete lehet, amelyet még nem dolgozott fel. A legnagyobb magasságkülönbség, amit bármelyikünk tapasztal az életben, az a szüleink és a köztünk lévő különbség, ahogy felnövünk. Amikor kicsik voltunk, és ők pedig magasak, úgy éreztük, hogy vigyáznak ránk és szeretnek.”

Fitzpatrick azt is hozzáteszi, hogy manapság már kevésbé érdekli a párokat a magasság. Fontosabb a karrier és a háztartás valamint a szülői lét egyensúlya. A kapcsolat lényege, hogy megértik-e, meghallgatják-e egymást, törődnek és bíznak-e egymásban.

Milyen érzésekre számíthatsz?

Ha a te kapcsolatodban is ez a helyzet áll fenn, hogy a párod az alacsonyabb, te is kaphatsz furcsa pillantásokat. Ezektől kellemetlenül érezheted magad, elbizonytalanodhatsz.

MOST ÉRKEZETT  Sophie Turner imádnivaló gesztust tett a kislánya felé

Érezheted azt, hogy túl magas vagy, pedig korábban teljesen átlagosnak gondoltad magad – olvasható az Elite Daily cikkében. Szoronghatsz, ha magassarkút szeretnél felvenni. Úgy érezheted, hogy mindenki titeket néz, állandóan azt érezheted, hogy a magasságkülönbség miatt kell magyarázkodnod, és bizonygatnod, hogy miért szereted. Engedd el ezeket a problémákat, ha szereted, ne hagyd, hogy közétek álljanak.

Miért jobb egy alacsony pasi?

Az a férfi, aki elég magabiztos és boldog, hogy egy magasabb nővel randevúzzon, rendelkezik néhány érdekes személyiségjeggyel. Nagy a valószínűsége annak, hogy nem bizonytalan a kapcsolatban, és meglehetősen nyitott gondolkodású, nem hisz abban az archaikus hagyományban, hogy csak a nála alacsonyabb nőkkel randevúzhat – írja az Entertaiment Times.

Az alacsonyabb férfiak hűségesebb partnerek. Ashley Madison (a házasok társkeresője) által készített felmérés szerint a magasabb férfiak kétszer nagyobb valószínűséggel csalnak meg.

Nem kell kitörnöd a nyakad, ha meg akarod ölelni, vagy csókolni. Szeretkezés közben is könnyebben a szemedbe tud nézni.

A New York-i Egyetem tanulmánya szerint a magasabb férfiak hamarabb házasodnak, mint az alacsonyabbak, de hamarabb is válnak el.

Nem kell magassarkút viselned a randira, így megszabadulhatsz egy kényelmetlenségtől.

Ne legyél olyan merev, csak dőlj hátra, és élvezd a társaságát.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!