Forrás:Instagram/mechehairlounge

Nagy 2021-es hajszín paletta: Íme a legmenőbb új árnyalatok3 perc olvasási idő

Megosztom:

Milyen hajszíntrendeket fogsz kipróbálni 2021-ben? Mi már tudjuk!

Hajszíntrendek 2021

“Új év, új én” – szoktuk mondani, a változást pedig általában a külsőnkkel, azon belül is a frizuránkkal kezdjük a legtöbben. Ahhoz azonban, hogy a lehető legjobb hajfrissítést végezzük, ismernünk kell a saját ízlésünket, és a legújabb trendeket is. Szóval el is jött az ideje, hogy bemutassuk a 2021-es hajszíntrendeket! Idén a természetes hajszínünk lesz fókuszban, de ne aggódj, azon felül, hogy pénzt fogsz vele spórolni, őrülten jól is fogsz kinézni, ha kipróbálod ezeket.

Balayage

2021 a természetesség éve lesz – különösen, ha divatos hajszíntrendekről van szó. Búcsúzunk a kirívó változásoktól, és inkább a természetes hajszínünket vetjük be. A természetes színünket optimalizáló technikákat részesítjük előnyben, ezért a balayage 2021-ben ismét a nagy divattá válik.

Hideg szőke

A szőkék még hűvösebb szőkére számíthatnak 2021-ben. Az új hajfestési technikák és hajápolási termékeklehetővé teszik számunkra, hogy egy kicsit többet hozzunk ki a szőkítésből. Tehát ez a trend arról szól, hogy fokozzuk a természetes szőkét. Arra azért minden divatszakember felhívja a figyelmünket, hogy amennyiben a természetes hajszínünk nem egy szőkés árnyalat, inkább óvakodjunk ettől a trendtől, hiszen a lényeg a természetes, napszítta hatás.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!