Forrás:Pinterest

Az első kiegészítő, amivel indítod az új évet: Gyűrött táska hódítja meg a januárt

Megosztom:

Összegyűrt, időtlen, gyönyörű.

Első táskatrend 2021

Most, hogy hivatalosan új évbe léptünk, itt az ideje kicsit megújulnunk, átalakítanunk a ruhatárunkat, és beszerezni a legújabb trenddarabokat.  A friss irányzatokból nem is lesz hiány, és mi már tudjuk is, mivel akarok majd indítani a januárt.  Ez pedig a gyűrött táska, ami vizuálisan egy párnára emlékeztet, és puha, akár egy kényelmes kanapé. Az új táskadendencia tökéletes a tél számára. A kényelem iránti vágyat is átadják a kiegészítők terén, és megmutatják, hogy a táskák nem csupán szállításra szolgáló tárgyak lehetnek.

Gyűrött táska

A könnyedség és a jó érzés nagyon népszerű ezen a télen a divatban, ezáltal a táskák terén is.  A gyűrött táskák esetében az sincs meghatározva mikor hordhatjuk. Bármikor magunkkal vihetjük, legyen éjjel vagy nappal, az irodába vagy a heti bevásárláshoz. Elegáns ruhával vagy kocogó ruhával is kombinálhatjuk, és pontosan ez teszi őket időtlen és érdekes darabbá, amellyel szó szerint a tél kényelmét tartjuk a kezünkben.

Ettől különleges

A gyűrött táska elnevezés elsősorban a textúrára és a puha anyagra vonatkozik, amely a többi táskatrenddel ellentétben egyáltalán nem merev, hanem inkább összeomlik. Ez a benyomás emlékeztet a barátságosság végső képére még akkor is, ha elhagyod a házad: az ágyadra. Ennek a táskadivatnak puha bőrből vagy kiváló minőségű szintetikus bőrből kell készülnie a puhaság megtestesítőjeként. A gyűrött táska télen különböző verziókban kapható, így nem kötelező egy népszerű kialakítás mellett letennünk  a voksunkat.

MOST ÉRKEZETT  Top 3 farmertrend, ami hódítani fog 2021-ben

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!