Erre vártunk: Jön az új Szex és New York

Megosztom:

Igazi rajongói csemegére számíthatunk!

Visszatér a sorozat?

Nagyon jó hírre ébredtünk, ugyanis egyik kedvenc kultikus sorozatunk , a Szex és New York visszatér egy exkluzív összeállás erejéig 10 új részre. Üröm az örömben, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall nem vállalta az újabb szereplést, így Sarah Jessica Parkerrel, Cynthia Nixonnal, és Kristin Davissel találkozhatunk újra. A sorozatot az HBO Max fogja vetíteni, ahogy régen is, és az előkészületek már gőzerővel zajlanak-írja a Just jared.

Négyből hárman

Állítólag Kim Cattrall azért nem csatlakozott az ikonikus csapathoz újra, mert nézeteltérésük támadt. 🙁 Az új részek címe “And just like that” lesz előreláthatólag. A rajongók nagyon elégedetlenek azzal kapcsolatban, hogy Samantha nem lesz benne, és már javaslatokat írnak a stábnak erre a problémára. Szóba jött már új casting is a szerepre, de egyelőre még nincs biztos infó arról, hogy fogják megoldani a színésznő hiányát.

Mi is sajnáljuk, hogy nem lesz benne Samantha, ő volt az egyik kedvenc karakterünk, de azért izgatottan várjuk a többi csajszi kalandjait!

Hozzászólások
MOST ÉRKEZETT  Kirúgták Johnny Deppet, de a rajongók visszakövetelik
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!