Forrás:Pinterest

Ezo

Heti horoszkóp (2021. január 11. – 2021. január 17.) – Jégre tett érzelmek

Megosztom:

Fagyos lehet a hangulat a héten!

Rideg hét

Elég impulzív a forgalom asztrológiai szempontból az égen. Kissé pesszimistább hétvégén lehetünk túl érzelmileg. Ezt a lelki állapotot nem igen oldja a Bakban lévő Vénusz sem, mert a tüzes, optimista, társasági, fiatalos és lelkes Nyilas Vénusz után, a Bak hidegebb energetikájában nem érzi jól magát a szerelem bolygója, megfagy. Távolságtartóbb, merevebb, ridegebb Vénusz a Bak Vénusz, bár kitartó, hűséges, elkötelezett és kötelességtudó tud lenni, de a szerelem spontán és szexuálisan tüzes érzelemvilága nem jellemző rá. Anyagiasabb, a biztonság fontosabb számára, és a munkájában is hajlamos kiélni az érzelmeit. Így az elkövetkező hetekben mi is kerülhetünk olyan helyzetekbe, ahol megtapasztalhatjuk az anyagiakhoz való viszonyunkat, a munkánkkal kapcsolatos lelkesedésünket, és a párkapcsolatunkhoz való hűségünket, és kitartásunkat. De szükség is lesz a rideg fejre, mert az égiháború folytatódik. Kimondottan érdemes lesz mondandónkat tudatosabban figyelni, és megfontolni mielőtt beszélünk, hogy ne okozzunk kirobbanó vitákat, veszekedéseket. Érdemes nagyon óvatosan közlekedni, mert egy balesetveszélyes időszak. Gondolatainkra külső kapcsolataink, és partnerkapcsolatunk is tükröt mutathat, Sorsszerű helyzeteket élhetünk meg, melyek egy nehezebb érzelmi helyzetet okozhatnak, de egy tartós átalakulás kezdetére mutathatnak rá. Szabadságvágyunkat korlátok közé szorítottnak élhetjük meg, de mégis egy olyan időszak ez, mely a felelősségre tanít. A gondolatokéra, a kimondott szavakéra.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Munkája és párkapcsolata között ingadozhat az egyensúly a héten, ebből adódóan lehetnek feszültebb pillanatai.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Partnerével, vagy külső kapcsolataival kerülhet egy feszültebb helyzetbe, érdemes átgondolni, hogy nem -e ragaszkodik mereven saját álláspontjához.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Könnyedebb gondolatok, csoportmunka lehet a héten a fókuszba, illetve egy közös otthoni feladat, vagy tevékenység.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

A héten mérlegre kerülhet, hogy miben hisz, és hogy az eddigi hitrendszerét időszerű átalakítani. Ezzel kapcsolatos események kerülhetnek előtérbe.

MOST ÉRKEZETT  Heti horoszkóp(2020. szeptember 28.- október 4.)-Eltemetett titkaink

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Felelősségteljes időszak ez továbbra is, a hivatása és a vágyai, baráti kapcsolatai lehetnek fókuszban a héten. Ezzel kapcsolatos felelős döntéseket kellhet hoznia.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Egy olyan kreatív ötlet, vagy cél fogalmazódhat meg, mely egy lendületesebb hetet adhat, egy otthon végezhető feladat is energikusabbá teheti.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Ridegebben partnerkapcsolatával vagy anyagi ügyeivel kapcsolatosan a héten, így hozhat gyakorlatias döntéseket és józanabban gondolkodhat.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Önismereti helyzetekbe kerülhet, elsősorban partnere, vagy külső kapcsolatai által. Egy birtoklóbb helyzet okozhat kellemetlenséget.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Érzelmesen indulhat a hete, kissé fel is nagyíthaja az épp aktuális érzelmi állapotát, ami összefügghet közeli hozzátartozókkal. Nagyobb kiadás is előfordulhat.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Anyagi és szerelmi téren kerülhet egy kijózanítóbb helyzetbe, vagy mérlegelheti jelenlegi kapcsolatait. Otthoni helyzetek lehetnek hangsúlyosak a héten.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Korlátok közé szorítva érezheti a gondolatait, illetve megélhet olyan helyzetet, melyben mondanivalójára nem megfelelően figyelnek. Érdemes figyelni a közlekedésre.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Szerelmi élete, illetve gyermekeivel kapcsolatos, vagy gyermekekkel kapcsolatos történések lehetnek a előtérben, egy helyzettel kapcsolatosan nem lát tisztán héten.

Csodás hetet kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!