Forrás:Pinterest

Ezo

2021-es asztrológiai jóslatok, amiktől libabőrös leszel

Megosztom:

Rosszabb, vagy jobb év jön 2020-nál? Ezt a választ adták a csillagállások.

Mi vár ránk 2021-ben?

Ha elkészítenénk egy listát az elmúlt egy év előnyőeiről és hátrányairól, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a hátrányok felülmúlják az előnyöket. Az az igazság, hogy bárhol is vagy a világon, 2020 valószínűleg kihívásokkal teli idő volt számodra és mindenki más számára is. Vannak-e jó hírek az új évre vonatkozóan? Minden bizonnyal, ugyanis a 2021-re vonatkozó asztrológiai jóslatok szerint a jövő év kilátásai sokkal rózsásabbak. A szakértők azt jósolják, hogy gyógyulásra, javításra és fejlődésre számíthatunk. „Asztrológiai szempontból 2020 példa nélküli év volt” – mondja Aliza Kelly világhírű asztrológus . “Egy év leforgása alatt több nagy bolygó alakított ki ritka irányokat, amelyeket évek óta nem tapasztaltak. Ez volt a sokat emlegetett Szaturnusz-Plútó együttállás, amelyet utoljára 1982-ben láthattak. Akkoriban ez azt eredményezte, hogy egymillió ember szállt le New York-ban, hogy tiltakozzon az atomfegyverek elterjedése ellen” – teszi hozzá.

Milyen változásokat jósolnak az asztrológusok 2021-re?

2020 felfordította az életünket, és 2021 ugyanolyan eseménydúsnak, de döntően pozitívabbnak tűnik. Ha az idén megszűnt a szokásos életmódunk, akkor a következő év a technológiai fejlődés és a közösségek javításának kínálata. Jó hírek vannak a kollektív kreativitásunkról is. Sok kreatív újításra kell számítania minden iparágban, és alkalmazkodni kell az üzleti tevékenységhez elsősorban online.  Az asztrológusok szerint ez a Jupiter és a Szaturnusz közötti tevékenység valami jelentős esemény kezdete. Átgondoltnak és szándékosnak kell lennünk azzal kapcsolatban, hogyan élünk, dolgozunk, és ami a legfontosabb, talán együttműködünk.  Próbáljanak meg reflektálni, áttekinteni és emlékezni naplózással, meditációval vagy régi fényképek kiszórásával. Bármit is csinálunk, kerüljük az SMS-t az exünknek.  Csak azért, mert kicsit hátrafelé tekintünk és elemezzük magunkat, még nem kell regresszívnek lennünk.  Szimplán egy hasznos elmélkedési időszakról van szó, ideje felmérnünk a tevékenységeinket, átgondolni a kapcsolatainkat, kiküszöbölni a negatívumokat.  A kapcsolataink jelentősen átalakulnak, fel kell készülnünk rá, hogy várnak ránk elengedések, csalódások, problémák.

MOST ÉRKEZETT  A milánói divathét bizonyította, hogy ez lesz 2021 kulcsfontosságú darabja

Mi a Vénusz retrográd? És miért számít?

A Vénusz lassabban kering a nap körül, mint a Merkúr, vagyis másfél évente egyszer visszahúzódik. 2021-ben ez az év végén lesz a Bakban, hatása pedig kapcsolatváltozásokat eredményez, beleértve a szoros barátságokat is. “Lehet, hogy tudomást szerez a partnerével fennálló kapcsolat egyensúlytalanságáról, vagy akár visszatérhet egy korábbi szerelem is” – mondja az asztrológus. A  2021-es Vénusz retrográd a bezárásról szólhat, különösen azokkal a vénusz témákkal kapcsolatosan, mint például a szerelem, a szépség és a pénz, míg a második felét az új kezdetek határozzák meg.Kerüljük a nagyobb kötelezettségvállalásokat a Vénusz retrográd ideje alatt, mivel a látószöge torz lehet ebben az energikusan feltöltött idő alatt- tanácsolja a szakember.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!