Forrás: Pinterest

A nehezen jött siker: Innen indultak a legnagyobb sztárok

Megosztom:

Néhányan még egy szobát sem tudtak megfizetni a karrierjük kezdetén.

Sok mindenben mérhető egy ismert személy karrierje, például abban, hogy hol lakott a berobbanása előtt és hol él most. A The Travel összeállított egy előtte-utána listát a legnagyobb nevekkel.

Tom Cruise

Pályafutása elején a New York-i Syracuse-ban élt szerény körülmények között, apró szerepek hallgatására járt egészen az 1983-as Kockázatos üzlet című film áttöréséig.

Most a díjnyertes színész ma már több birtokkal is rendelkezik Floridában, az Egyesült Királyságban, New Yorkban és Coloradóban. Ez a 39 millió dolláros birtok Beverly Hills-ben található, 7 hálószobával, teniszpályával és medencével.

Forrás: The Travel

Angelina Jolie

2016 elején Angelina Jolie gyermekkori otthonát 1,8 millió dollárért bocsátották árverésre. Anyja, Marcheline Bertrand vette meg a válása után. Jolie kemény nevelést kapott ebben a házban.

A színésznő jelenlegi otthona egy lenyűgöző, 107 éves kastély, amely több mint 11 000 négyzetméter lakóterülettel rendelkezik, lélegzetelállító kilátással a tengerre, ötvözve a régi hollywoodi varázst és a modern kényelmi szolgáltatásokat.

Forrás: The Travel

Leonardo DiCaprio

Szegénységben nőtt fel egy veszélyes környéken. Sikere édesanyja fáradságos munkájának köszönhető. Minden kemény munka megtérült, és ma már egy kétszintes malibui otthona van, egy modern bungaló, kilátással a Csendes-óceánra.

Forrás: The Travel

Meghan Markle

A hercegné egy szűk, kis lakásban lakott Los Angelesben, amíg Harry herceg észrevette. A királyi házaspár azóta LA-ben vásárolt egy kúriát.

Forrás: The Travel

Arnold Schwarzenegger

Gyermekkori otthona Ausztriában múzeummá alakult. Szebb jövőt keresve 1966-ban hagyta el szülővárosát, és hamarosan elnyerte a Mister Universe címet. Jelenleg egy hatalmas tengerparti ingatlan tulajdonosa Új-Dél-Walesben.

Forrás: The Travel

Kate Hudson

Kate Hudson szerencsés volt, a szülei mindketten filmsztárok voltak, luxus vette körül, és gyorsan híressé vált. Állítólag gyönyörű ingatlanokat gyűjtött Londonban és Spanyolországban. 2005-ben pedig visszavásárolta gyermekkori otthonát, lenyűgözően átalakította.

Forrás: The Travel

Jim Carrey

MOST ÉRKEZETT  Gólyahír! Megszületett Lea Michele első gyereke

Mielőtt Jim Carrey megnevettette volna az egész világot, jóval alacsonyabb színvonalon élt: néha lakókocsiban, máskor sátorban aludt a nővére elülső gyepén. Kisebb szerepekkel kezdte, és végül hírnevet szerzett magának.

Jelenleg egy romantikus, 14 millió dolláros malibui tengerparti házban lakik, amely tetőtéri pezsgőfürdővel és hatalmas lakosztállyal rendelkezik.

Forrás: The Travel

Halle Berry

Az igazi mélypontról talán Halle Berry indult, mielőtt azzá az Oscar-díjas színésznővé vált volna, akit ma ismerünk. 21 évesen hajléktalanszállókban élt.

Jelenleg egy luxus tengerparti házban lakik Malibuban, “álmai otthonának” nevezte a 3 hálószobás, liftes, jakuzzis épületet.

Forrás: The Travel

Daniel Craig

2005-ben Daniel Craiget Londonban egy padon aludva találták, hónapokkal azelőtt, hogy eddigi legnagyobb projektjében, a James Bond-ságában játszott. Craignek nem volt könnyű megszerezni a rajongók tiszteletét, amíg a Casino Royale ki nem jött, és állítólag 4 korábbi Bond színészre volt szükség, hogy jóváhagyják Danielt James Bond szerepében.

A hírek szerint Daniel és felesége, Rachel Weisz 6,75 millió dolláros történelmi otthont vásároltak Brooklynban, amit felújítanak.

Forrás: The Travel

Ben Affleck

Ben Affleck egy középosztálybeli művészcsaládba született, már 7 évesen kisebb szerepekben feltűnt a képernyőn. Mielőtt komolyan folytatta volna színészi karrierjét, beiratkozott a helyi egyetemre, de nem fejezte be.

Ennyi év után továbbra sem viszi túlzásba a luxust. Lakása kívülről egyszerűnek tűnik, de a belső terek remekek.

Forrás: The Travel
Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!