Forrás:Pinterest

Ezo

Napi horoszkóp (2021. január 12.) – A Bak kezelje lazábban a napját

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai napon!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Értékrendszerével kapcsolatos események kerülhetnek előtérbe, melyek rokonai, vagy szomszédai által lesznek a fókuszban.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Családi kapcsolatai okozhatnak feszültséget, úgy érezheti, hogy nem értik meg, vagy nem tudja megfelelően kifejezni a gondolatait.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Egy feszültebb nap elé nézhet, nehezebben tud kommunikálni munkatársaival, vagy partnerével, gyermekeivel, félreértések születhetnek.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Monotonnak érezheti a napjait, illetve pesszimistább, szorongóbb érzelmek keríthetik hatalmukba, melyek az önérdekeivel kapcsolatosak.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Felelősebb anyagi helyzettel kerülhet szembe, külső kapcsolatai, vagy partnerkapcsolata által is döntési helyzetbe kerülhet.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Egy régebbi, tudatalatti helyzet kerülhetett mostanában felszínre, és ezzel kapcsolatosan a hitrendszere is átalakuláson mehet keresztül.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Egy utazás, vagy újabb tanulmányok kerülhetnek előtérbe, esetleg egy új eszme iránt érdeklődik, mely segítheti fejlődését.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Hivatása lehet a fókuszban, de egy családi helyzet miatt nem biztos, hogy rá tud koncentrálni, és ez feszültebbé teheti.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2020. december 18.) - A Skorpióra kellemetlen pillanatok várnak

Vágyai és baráti kapcsolatai kerülhetnek előtérbe, de túlzott optimizmusa, valamint naivitása okozhat csalódottabb perceket.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

A múlt és a jövő, a ragaszkodás és a változás kettőssége lehet előtérben, érdemes lenne lazábban kezelni bizonyos helyzeteket, és érzelmi állapotokat.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Anyagi helyzetű problémával találkozhat, valamint gondolatai és tettei nem lehetnek összhangban, erre pedig dühösebben reagálhat.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Hajlamos önfeláldozásig halasztani egy helyzetet, és ez már a saját önbecsülésének sem tesz jót. Érdemes meghúzni a határokat, és kiállni önmagáért, ha ez nehezebb, akkor is.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!