Neked milyen alakú az arcod? Megmutatjuk melyik frufru áll hozzá jól!

Megosztom:

Igazítsd az arcodhoz a frufrud fazonját!

Egy jól megválasztott frufru, és megváltoznak a vonásaid!

Az arcformánkat is belehet sorolni típusokba, mégpedig az alábbi csoportokba. Ezekhez gyűjtöttük most össze nektek, hogy melyik arcformához milyen típusú frufruviselet ajánlott a Glamour szerint. 🙂

Kerek arc

Ha neked kerek arcod van, mint Zendayanak vagy Emma Stone-nak, akkor a járomcsontod szélességét egyensúlyozhatod egy tompított frufruval vagy egy oldalra fésült lépcsőzetes frufruval! Így a kerek vonások optikailag ellensúlyozva lesznek és a szemed is kimeli ez a haj!

Szögletes vagy téglalap alakú arcforma

Ha ebbe a típusba tartozol, mint Selena Gomez, akkor az A-alakú frufru lesz számodra az ideális választás! Ez a lépcsőzetes vágás tompít majd az arccsontodon és a szemeidre viszi a hangsúlyt!

Szívalakú arc

Ha szív alakú az arcod mint Reese Witherspoonnak vagy Ariana Grandének, akkor a baba frufrut ajánljuk neked, mely picivel a homlok közepe alatt ér véget, ezzel ellensúlyozni tudod a picit hegyesebb álladat.

Ovális arc

Ha az arcod ovális, mint Heidi Klumnak, akkor a lágy végű frufru lesz a te legjobb barátod, amik még épp nem érnek el a szemöldöködig.

Hosszúkás arcforma

Ha hosszúkás arcformád van, mint Rihannának vagy Sarah Jessica Parkernek, akkor neked nyugodtan lehet hosszú frufrud, hogy optikailag rövidebbnek tűnjön az arcod.

De a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, és olyan frizurát válassz ami úgy érzed valóban illik a személyiségedhez! 😉

Hozzászólások
MOST ÉRKEZETT  A hajmosás több ezer éves, a sampon viszont csak egy évszázados - Így alakult ki az egyik legelengedhetetlenebb tisztálkodószerünk
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!