Forrás:Pinterest

Bemutatjuk – Íme az új év legnagyobb ékszertrendjei

Megosztom:

Ezeket az ékszereket fogjuk hordani a divatszakemberek szerint!

Ezek az ékszerek számítanak idén divatosnak.

A karantén és a tavalyi év sok mindent megváltoztatott. Nincs ez máshogy a trendek terén sem. A zoom és skype meetingek betörésével max a felsőruházatunkra figyeltünk, de azért alul általában mindig maradt a macinaci. Az ékszerekkel sem igazán fogalalkoztunk, mert minek hordjunk különleges ékszereket ha ki sem lépünk a házból? :/ Mivel az ékszertervezők is be voltak zárva, az ő gondolkodásuk is megmásult és olyan ékszereket álmodtak meg, amilyen hatások a bezártság alatt érték őket, így a várható ékszertrendek élőbbek mint valaha! Bemutatjuk mik lesznek idén a legdivatosabb ékszerek a Harpers Bazaar szerint.

Arany és ezüst új köntösben

Odvagyunk az újrahasznosított dolgokért! Valószínűleg ezzel így vannak az ékszertervezők is, mert az egyik trend a régi pénzérmék, medálok új köntösbe foglalása lesz! Végy egy régi pénzérmét és keretezd arannyal, ezüsttel, fűzz belőle karkötőt, és már trendi is vagy.

Tűz motívum

A tűz és a láng motiívum mindig is jelentős lesz, és úgy néz ki 2021-ben az ékszerek is lángba borulnak majd! Ezt a motívumot választották ugyanis a tervezők az egyik visszatérő irányvonalnak. Lehet ez fülbevaló, nyaklánc, karkötő, gyűrű, a lényeg, hogy lángoljon!

MOST ÉRKEZETT  Rihanna ismét divatot teremtett: Ezt a cipőt akarja most mindenki

Test motívum

Az ékszereket is utolérte a női test mítoszának trendje. A klipekből, a filmekből, a reklámokból ömlik a meztelenség, és ez most már az ékszertervezőket is megihlette, úgy néz ki. A női test és a gömbölyded formák szépségét élteti ez a trend.

Színes és játékos

Lehet, hogy a szokásosnál jobban kivagyunk éhezve a színekre, a vibrálásra és az ingerekre, a sok bezártság miatt. A tavaszt is várjuk már nagyon, és ez a tervezőket is megihlette. Sok cukorkaszínű, játékos, vidám ékszerrel fogunk találkozni idén!

Gyöngyök

A gyöngyös ékszerek mindig is klasszikus eleganciát fognak sugallni és ez a trend habár jó ideig el volt tűnve, és max a nagyanyáink szekrényében volt megtalálható, idén visszatér, és újra hódít! Kis csavarral a gyöngyöket körülvevő motívumok nem feltétlen az eleganciáról fognak szólni mindig és kombinálni is lehet ezt a trendet ellentétesekkel!

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!