Forrás:Pinterest

Ezo

Napi horoszkóp (2021. január 13.) – A Bikának váratlan kiadásai lesznek

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai napon!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Egy nehéz érzelmi nap elé nézhet, egy múlttal kapcsolatos esemény kerülhet előtérbe,melyben sorsszerű változást következhet be.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Anyagilag, és érzelmileg is érintheti a mai nap, egy hirtelen helyzet okozhat váratlan kiadásokat, ami a rokoni kapcsolatait is érintheti.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

A múltban alkalmazott kommunikációs helyzet már nem szolgálja a fejlődését, így érdemes lesz változtatni rajta, és más szemszögből is vizsgálni a dolgokat a szerelmi kapcsolatában.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Egy kellemetlenebb érzelmi helyzetbe kerülhet, mely egy ridegebb, fájóbb eseményt idézhet fel, így pesszimistább lehet a nap.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Egy sorsszerű helyzet adhat egy olyan szituációt, mely gyökeresen megváltoztathatja a partnerkapcsolatát, vagy üzleti kapcsolataival függhet össze.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Továbbra is önismereti szempontból hatékony nap elé nézhet, habár nehezebben élheti meg a kommunikációs helyzeteket.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Egy bizonyos helyzetről átalakulhat a meglátása, hozzáállása, ettől egy harmonikusabb, átalakulóbb szituációban találhatja magát.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Karrierje lehet előtérben, de továbbra is egy otthoni, családi helyzet vonhatja el a figyelmet erről, mely feszültebb szituációt eredményez.

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2020. október 30.) - A Nyilas élete gyökeresen átalakulhat

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Vágyai és célja lehetnek napirenden, egy patrónusa is előkerülhet a nap folyamán, hogy ezeket a helyzeteket támogassa.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Egy depresszívebb, feszítettebb érzelmi helyzetbe kerülhet, mely egy tudatalatti félelemmel függhet össze, ezáltal terhelőbb nap elé nézhet.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Egy hétköznapi helyzet okozhat erőteljesebb energiaveszteséget, fáradtságot, mely a rokonaival, vagy a testvéreivel kapcsolatos.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Érdemes továbbra is az énhatárait meghúznia és erősíteni, hogy egy nem méltó szituációból ki tudjon lépni, és meg tudja oldani.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!