Forrás: Pinterest

Vilmos és Harry herceg a kapcsolatuk javításán dolgoznak

Megosztom:

Újra beszélnek egymással.

Óriási volt a szakadék köztük

Harry herceg és Vilmos herceg kapcsolata az ünnepek alatt megerősödött. A testvérek, akik az utóbbi időben eltávolodtak egymástól, miután Sussex hercege és felesége, Meghan Markle lemondott a szenior királyi rangjukról, most esélyt kaptak újra arra, hogy kapcsolatba lépjenek egymással.

“Telefon- és videohívásokat folytattak a karácsonyi és újévi ünnepek alatt, ajándékokat is küldtek” – mondta Katie Nicholl királyi szakértő az ET-nek. “Ez egy olyan alkalom volt, egy egyébként nagyon mozgalmas és kaotikus évben, amikor mindkét család összejöhetett és kapcsolatba léphetett egymással”

“Vilmos és Harry között sokkal jobb a helyzet. Ha egy évet visszamennénk, ebben az időszakban ezek a testvérek alig beszéltek egymással” – emlékszik vissza a szakértő. “Amikor Vilmos elment a sandringhami csúcstalálkozóra, nagyon dühös volt a testvérére. Nem is tudott szembenézni vele azon az ebéden a királynővel. Csak a megbeszélésekre ment el, ennyire csalódott volt azért, amit a testvére tett és ahogy Harry kezelte a helyzetet.”

Mi történt egy éve?

Egy évvel ezelőtt Harry és Meghan bejelentették, hogy elhagyják a királyi családot és Észak-Amerikába költöznek. Márciusra hivatalosan is maguk mögött hagyták királyi címeiket és kötelességeiket.

Meghan és Harry jelenleg a kaliforniai Montecitóban élnek, és egyéves kisfiukat, Archie-t nevelik. Korábban Kanadában és Los Angelesben laktak, mielőtt megvették 14 millió dolláros kastélyukat.

MOST ÉRKEZETT  Csak kevesek engedhetik meg maguknak: Nem mindeki viselhet lilát a királyi családban

“Az ok amiért, hogy el akarta hagyni Nagy-Britanniát, azt hiszem, hogy meg akarta védeni Archie-t. Nem szerette volna, hogy Archie is reflektorfényben nőjön fel, mint ahogy ő korában.”

Tavaly év végén Meghan elárulta, hogy volt egy vetélése. Nicholl hozzáteszi, hogy a pár “szeretne egy testvért Archie-nak”.

Visszatérnek Angliába?

Ami az Egyesült Királyságba való visszatérést illeti, mindez a COVID-19-en múlik. A királyi család reméli, hogy júniusban összegyűlhetnek a Trooping the Color ünnepségre. Ugyanebben a hónapban Fülöp herceg 100 éves lesz. Ezenkívül a Diana hercegnő szobrának leleplezését is júliusban szeretnék tartani.

“A Diana hercegnő mindenki által nagyon várt szobrát a Kensington-palota kertjeiben mutatják be a 60. születésnapja alkalmából” – mesélte Nicholl. “És Harry szándéka, ahogy Meghané is, hogy ott lehessen az Egyesült Királyságban a megnyitón. Lehet, hogy először látjuk majd újra együtt a testvéreket.”

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!