Forrás:Instagram/the_gelbottle_inc

Rágógumi rózsaszín és csillogó nude: Top 5 új mesés körömtrend

Megosztom:

Mutatjuk, milyen új manikűröket hozott 2021.

Új körömtrendek

Az új év egy sor új trendet hoz – és nem csak a divat tekintetében. Körmeink most izgalmas manikűröket, gazdag lakkozási színeket és finom körömdíszítést kaphatnak. Milyen manikűrtrendek várnak ránk 2021-ben? Felfedjük az öt legjobb inspirációt!

Rágógumi rózsaszín

A Fendi tavaszi/nyári bemutatóján az élénk rózsaszínű körmök igazán figyelemfelkeltőek voltak. Különösen a fehér, lenge ruhákkal és finom gyöngyös táskákkal kombinálva. A rágógumi rózsaszín körömlakk nem hiányozhat a nyári fürdőszobaszekrényből. AA rágógumi rózsaszínű körömlakk többtónusú kivitelben (minden köröm kissé eltérő színű) másodpercek alatt megnöveli a megjekenés hangulatát.

Kötött körmök

Különösen az év elején és a hosszú téli hónapokban örülünk ennek a kissé eltérő körömtrendnek. A csinos kábelminták megjelenése alapján a kötött körmök valójában a meleg, hangulatos pulóverekre és gyapjú takarókra emlékeztetnek. 

Tündérpor

Nem csak az ünnepekkor viselhetünk csillogó manikárt, mert ez a körömlakk a mindennapokban is meggyőző trend. Például, amikor egy alkalmi ruhát farmerrel és fehér pólóval kombinálunk, vagy filigrán arany ékszerekkel egészítjük ki az outfitünket. 

Héjszeg optika

A legtöbben már nagyon vágyunk a tengerben fürdésre és a nap égető sugaraira. Ha nem tudsz tovább várni, akkor az első nyári körömnek érdemes a kék héj szegéllyel díszített trendet választani. Erre a világos, fémes-kék körömlakk a megfelelő választás. 

Meztelen körmök

A meztelen manikűr évről évre bebizonyítja, hogy van helye a körömtrendek dobogóján. Nem csoda, mert a semleges körmök minden ruhához illenek, magabiztosnak és elegánsnak tűnnek. 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!