Forrás:Pinterest

Ezo

Havi szerelmi horoszkóp (2021. február 1.-2021. február 28.) –

Megosztom:

Ez vár rád szívügyek terén a hónapban.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Birtoklóbb helyzetekkel találkozhat a szerelmi életében, melyek egy mélyebb lelki helyzetet eredményezhetnek a hónapban.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Párkapcsolatában a lelke árnyékosabb oldalával találkozhat, féltékenység, birtoklás, hirtelen események lehetnek feszítőbbek.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Nehezebben tudja kifejezni gondolatait és érzelmeit partnere felé, olyan helyzetek állhatnak elő kapcsolatában, melyek mélyebb önvizsgálatra késztethetik.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Megérzései kerülhetnek az előtérbe a partnerével kapcsolatosan, de hajlamos lehet túl sok időt eltölteni nosztalgiával, múltban történt eseményekkel, ez pedig a jelenidőt veszi el.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Nehezebb érzelmi helyzeteket élhet meg partnerével, szerelmi életében egy felelősségteljesebb döntést hozhat meg, igazságérzete előtérbe kerülhet.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Gyakorlatiasabb, de érzelmesebb lehet a hónapban, viszont lehetnek szerelmi életében olyan helyzetek, melyeket nem lát tisztán, érzelmei megvezethetik.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Egy mélyebb, tudatalatti érzelmi átalakuláson mehet keresztül, mely a párkapcsolatában is átalakulást hozhat, máshogy láthat át bizonyos eseményeket.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Egy dinamikusabb hónap elé nézhet, a szenvedélyek és a szélsőségek jelen lehetnek a kapcsolatában, féltékenység, birtoklás előfordulhat.

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2021. február 13.) - A Rák romantikára vágyik

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Értékrendszere kerülhet előtérbe partnerkapcsolatában a hónapban, egy gyakorlatiasabb hozzáállás fordulhat elő, a kapcsolat otthonosabbá tétele előtérbe kerülhet.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Egy könnyedebb érzelmi helyzeteket eredményező energia dominálhat a párkapcsolatában, de a józan ész kerülhet előtérbe az érzelmek helyett.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Érzelmesebb, romantikusabb hónap elé nézhet partnerével, szerelmi életében is a felelősségteljesebb helyzetek kerülhetnek középpontba.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Értelem és érzelem kettőssége jellemezheti a hónapot, szerelmi kapcsolatában a rózsaszín köd miatt nem minden esetben veszi észre a valóságot, előfordulhat, hogy illúziókba ringatja magát.

Csodás hónapot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!