Mit tegyél ha a barátnőd pasijába esel bele?

Megosztom:

Szétzúzhatja a barátságotokat!

Nagyon vigyázz ezzel, és lehet el is kell engedned

Ha létezik egy láthatatlan feketelista arról, hogy mit nem szabad a legjobb barátnőnkkel szemben elkövetni, akkor azon tuti előkelő helyet foglal el a “barátőnk pasija tabu” c.pont. De az élet bizony néha megtréfál minket, és van, hogy pont az iránt a pasi iránt kezdünk el mi is heves érzelmeket táplálni, aki a barátnőnk lovagja.

A férfi dönt

Ha ebbe a helyzetbe kerül valaki, az több, mint kellemetlen. Tudjuk, hogy nem szabad egy erős barátságot egy pasiért sem feláldozni, de ilyenkor mindig úgy érzi az ember, hogy nem érdeklik a szabályok, ezért a psiért hajlandó feldúlni mindent. Ilyenkor 2 dolgot tehetünk. Először is , mérlegelni kell, hogy menniyre erős az adott barátságunk a barátnőnkkel, mióta ismerjük egymást, és ,hogy tényleg megéri-e egyáltalán kockára tenni azt. A másik dolog, ami ilyenkor nem könnyű, hogy külső szemmel kell nézni a párt, hogy mennyire illenek össze. Ha az elfogultságot félretesszük és megállapítjuk, hogy őket kb az Isten is egymásnak teremtette, akkor nagy valószínűséggel úgyis mi jönnénk ki rosszul egy ilyen szituból. Ha viszont kb semmi közös nincs bennük, nem régóta vannak együtt, és tényleg úgy ítéled meg, hogy veled sokkal harmonikusabb párt alkotna a pasi, akkor érdemes egy próbát tenned. A férfin sok múlik ilyenkor, hiszen végős oron ő fog dönteni kettőtök közül kit választ majd. A barátnőd elvesztését viszont szinte borítékolhatod, mert a női egó, a közös múltatok, az egymásba vetett bizalmatok mind sérülni fog ha elveszed a pasit.

MOST ÉRKEZETT  Tanulmányok kiderítették: Ez lehet az ok, amiért nem találsz magadnak párt

A barátság mindig fontosabb?

Ha a barátnőd megérzi, hogy valami nem oké, lehet rá fog kérdezni, de lehet eszébe sem jutna, hogy a pasija a problémád oka. Ha tényleg tök jól elvagytok a sráccal, és ő barátilag tekint rád, akkor az azt jelenti, hogy van köztetetek szimpátia, de ezzel azért kell nagyon óvatosnak lenni, mert ezzel nagyon megégetheted magad, ha te kifejezed felé, hogy benned több van, iránta. Nagoyn kínos szituációkat tud hozni, és sajnos az is benne van a pakliban, hogy elmondja barátnőjének, hogy rámozdultál, így mindkettőjüket elveszted. CSAK abban az esetben próbálkozz, ha úgy érzed van remény a pozitív végkifejletre, és nem csak a fejedben létezik ez a kép, hanem esetleg kívülállók is úgy érzik.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!