Forrás:Pinterest

Ezo

Napi horoszkóp (2021. február 20.) – Az Ikrekre érzelmes hétvége vár

Megosztom:

Mutatjuk, mi vár rád a mai napon!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Egy önkifejezőbb nap elé nézhet, mely az értékrendszerével függ össze, érdemes egy kiegyensúlyozottabb helyzetet megélni.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Úgy érezheti, hogy egy helyben topog, és nem tud előrehaladni, bármit tesz érte, emiatt pedig fáradtabbnak érezheti magát.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Érzelmesebb hétvége elé nézhet, a hangulatai vezethetik, egy hétköznapi esemény, vagy rövidebb utazás is előtérbe kerülhet.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Családi környezetben töltheti a hétvégét, melyben hajlamos lehet az érzelmeit racionalizálni, és kimagyarázni egy szituációt.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Munkája ad folyamatosan Sorsszerű helyzeteket, melyben a saját önismeretére és énhatáraira kaphat tükröt.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Nehezebben mehet a kommunikáció és félreérthetőbb helyzetekbe keveredhet partnerével, így érdemes erre jobban odafigyelni.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Érzelmi élete, és partnerkapcsolata lehet a hétvége középpontjában, illetve közeli kapcsolatai, melyben átgondolhat helyzeteket.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Mélyebb lelki helyzetek adják a hétvége alapját, melyben szélsőségesebb érzelmi állapotokat élhet meg, érdemes az egyensúlyra törekedni.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Hivatástudata kerül előtérbe, és az ezzel kapcsolatos hit kérdése, mely egy tükröt mutat arra, hogy valóban ezzel szeretne -e foglalkozni, amivel most.

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2020. november 6.) - A Bak életében sorsformáló esemény történhet

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Egy patrónusa előkerülhet, akár a múltból és ezáltal egy helyzet átértékelésre kerülhet az életében, és új lehetőség nyilhat meg.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Bezártnak, és korlátozva érezheti magát mind érzelmileg, mind kommunikációban, de érdemes az adott helyzet előnyeit kihasználni, hogy jobban élhető legyen.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Önismereti útján egy energikusabb szakaszba ért, a Nap is belépett a Halak jegyébe, így erősebb energiákat élhet meg.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!