Új szemöldök trendek, amik teljesen megváltoztatja a megjelenésed

Megosztom:

Így csempéssz extremitást a hétköznapokba!

Minél látványosabb, annál jobb

A szemöldökünk terén is megújulással szolgál az idei év, olyan extremitást hozva ezzel a mindennapokba, hogy a bezártság miatti esetleges kedvetlenségünket is elfelejthetjük egy pillanatra, ha tükörbe nézünk majd!

Színes szemöldök

A legújabb trend. Ha a hajunkat is festjük , a szemöldökünket miért ne? Végülis. A legtrendibb ha olyan színűre színezed a szemöldököd, mint amilyenben a hajad pompázik, de rajtad áll melyik szín mellett döntesz! Lhet akár lila is, a lényeg, hogy felejtsd el a megszokottat.

Egyenes és dús

A természetes vonalak régóta trendiek a szemöldökök terén is, de azért a jól fésültségre itt sem árt ügyelni!

Borotvált

Na ha valami, akkor ez extrém. A borotvált szemöldök trend megosztó, mint ahogy az oldalt felnyírt haj is az. Ha igazán trendi akarsz lenni, akkor csak csíkokat vágsz a szemöldöködbe, ezzel mindenki tekintetét magadra vonzod majd, de csak akkor vállald be szerintünk, ha amúgy is extrémebb stílusod van és szereted az ilyesmit.

Tollas

Ez egy igazán különleges trend! Ezt a “tollas” borzolt formát leginkább szappannal! lehet elérni, de nagyon óvatosan kell csinálni. Az eredmény feltűnő, extrém, de nem túl sok.

Egybefüggő

Érthetetlenül figyeljük egy ideje az insta accountokat, hogy ez a szemöldök ez mi? 😀 De ez egy ltező jelenség, és egyre elterjedtebb. Akinek alapből sűrű, dús és sötét szemöldöke van, annál fog ez igazán látványos lenni, tény, hogy tudni kell viselni. Azért arra vigyázz, hogy ne egy egybefüggő, vastag, fekete vonal legyen végül a homlokodon;)

Kifakult

Ez a trend is elég extrém, és mivel a szemöldökünk meghatározza az arcunk karakterét is, így ha kifakítjuk őket, akkor az a tekintetünk is megváltozik. Púderrel is elérheted a kívánt hatást, inkább a világos hajúaknak áll jól.

Hozzászólások
MOST ÉRKEZETT  A holografikus haj a legforróbb trend 2021-ben
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!