A legjobb párnák a legjobb éjszakákhoz: Ezeken érdemes álomra hajtanod a fejed

Megosztom:

A párnaválasztásra is kiemelt figyelmet érdemes szánnunk!

Ezek a párnák segíthetnek kipihent éjszakákhoz

Tudtad, hogy életünkből 26 évet alvással töltünk??? Ezt nem mindegy persze, hogy milyen minőségben tesszük, így ha a takaróval és a matraccal annyit bajlódunk, hogy a tökéleteset válasszuk, érdemes a párnákra is nagyobb figyelmet fordítanunk!

Pamutpárna

A pamutból készült párnák a legáltalánosabbak, szinte mindenhol kaphatóak, elérhető árúak, és nem véletlen népszerűek. 🙂 Tartósságot tekintve nem ezek a legerősebbek, és a meleget is magukba szívják, de nem véletlen, hogy ezek a típusú párnák töretlenül népszerűek.

Tollpárna

Ha ilyenen alszik az ember, szinte luxusérzete van. Ezek a párnák puhák, jól ölelhetőek, kényelmesek, süppedősek. Általában kacsa vagy libatollal vannak töltve ezek a párnák. Mégis akkor mi a hátrányuk? Minden este jól meg kell paskolni őket, hogy megtartsák a formájukat! 😀

Memóriahabos párna

Talán az egyik legkényelmesebb párna alváshoz, hipoallergének, nem igényelnek mosást, és valóban a fejed alakjához alkalmazkodnak, így biztosítva maximálisan kényelmes pihenést. Hátránya? Nincs. Na jó, talán az ára.

Mikrorostos párna

A legújabb típusú párnák, minden előnnyel rendelkezik , amit csak egy párnától elvárhatunk. Árát tekintve igencsak borsos, de hosszú távon megéri a befektetést.

MOST ÉRKEZETT  Fontos tudnivalók: Miért érdemes szemmaszkot használni?

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!