A New York Fashion hét 10 felejthetetlen pillanata az elmúlt 35 évből

Megosztom:

Meghatározó divatesemény már 35 éve!

Pár kultikus pillanat

A new yorki-i divathét mindig kiemelkedő divat és kulturális eseménynek számít, és ilyenkor mindenki kicsit a divat világára figyel. A vírus ide is begyűrűzött, és a legutóbbi esemény teljesen máshogy zajlott, mint az eddig megszokott nagy showk.

10. Marc Jacobs felpakolja a grungeot a divat térképére

1993-ban Marc Jacobs olyan grunge inspirálta kollekciót álmodott meg a kifutókra, hogy azután ki is rúgták. De a botrány miatt csak még inkább népszerűek lettek ezek a darabok és ez a szabad stílus. Olyan modellek vonultak fel a darabokkal amúgy, mint Naomi Campbell, vagy Helena Christensen.

9.Calvin Klein és Kate Moss új stílust hoz

Klein és Moss nagyon egymásra talált stílusilag 94-ben , és Kate Moss különc stílusához és fiús alaktához remekül passzoltak a laza ruhák, amikkel egy fiúsabb divatot hoztak be.

8. Alexander McQueen megmutatta

2000-ben Alexander McQueen is felvonult a kifutón és még a boxerére is vethetett egy pillantást a közönség, amin az amerikai zászlót reklámozta.

7. Betörnek a celebek is

2005-ben a kifutókra is és a tervezői székekbe is betörnek a celebek, és többek közt Jennifer Lopez és Gwen Stefani kollekciójában is gyönyörködhetett a közönség.

6.Marc Jacobs felejthetetlen designja

2006-ban Marc Jacobs látványos designú bemutatót álmodott meg naplementékkel, rózsaszín házakkal, rézfúvós bandával!

MOST ÉRKEZETT  Három őszi frizura egyenesen a kifutókról, amit mi is el tudunk készíteni otthon

5. Kanye West beveszi New Yorkot

A botrányhős rapper a divatszakmába is betette lábát és egy olyan showt hozott össze ami kombinálta a művészetet a zenével, színházzal, divattal, és celebséggel.

4.Tommy Hilfiger sikeres kollaborációja

Zendayával és Gigi Hadiddal is sikeres kollekciója volt a legendás tervezőnek, és az emberek imádták az ízléses ruháit!

3.Ralph Lauren szülinapja

A tervező itt ünnepelte az 50. szülinapját, amit összekötött az eseménnyel, és egy black-tie dress kódú eseményt csinált belőle.

2.Rihanna mindent letarol

Már többször is írtunk Rihanna sikeres fehérnemű márkájáról, aminek a bemutatói mára Amerika legnézetebb tv-s műsora lett! A divathéten mutatta be ő is az új kollekcióját.

1.Maszkos New York

A járvány miatt itt is megváltozott az arculat…Eckhaus Latta állt elő azzal az ötlettel, hogy kint az utcán is csinálják meg a bemutatót. Gerilla show, kevés néző, szigor, maszkok, szabad tér. Ez is lett a New York Fashion Week egy arca.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!