Forrás:Pinterest

Ezo

Heti horoszkóp (2021. február 22. – 2021. február 28.) – Robbanékony hétköznapok

Megosztom:

De már kicsit lazább hét következik.

Romantika és érzelmesség

Érzelmesebb időszakba léptünk, mert pénteken a Nap a Halak jegyébe lépett, így energiában az érzelmek, a romantika, az együttérzés és segítőkészség is előtérbe kerülhet. A Halak érzékenysége adhat némi eszenciát a napjainknak, melyeket azért még megfűszerez egy szinte befagyott állapot,is nehezebben tudunk kimozdulni egy-egy megrekedt szituációból, és a mindennapok bizonytalansága is közrejátszik ebben. Egy kissé dinamikusabb hetünk lesz, előre indulhatnak ügyeink, a közlekedés is kedvezőbb lesz, az időjárás is oldódik, illetve a kommunikációnkat is támogatja a hét. A társaság és a baráti kör előtérbe kerülhet, kapcsolatok rendeződhetnek, vagy szakadhatnak meg hirtelen, érdemes odafigyelni és átgondolni mielőtt cselekszünk.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Szerelmi életében egy lassabb de stabilabb energia kerül előtérbe, mely egy hirtelen ötletet támogatva kimondottan jó helyzetet eredményezhet.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Párkapcsolata, vagy külső üzleti helyzetei adják a hét alaphangját, egy szituációban már ideje lenne a változtatásnak.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Egy gördülékenyebb hétre számíthat, végre előre indulhatnak üzleti ügyei, szerződései, illetve a kommunikáció is tisztább lesz.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Egy lelki folyamaton mehet keresztül, mely egy múltbeli traumával függhet össze, de erre most lehetőség nyílik, hogy feloldja.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Hivatása és karrierje lehet a héten előtérben, olyan helyzetekben találhatja magát, melyben képviselnie kell saját énhatárait, illetve igazságérzete is előtérbe kerülhet.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Gondolatai letisztázottabbak lesznek, és ügyei is előre indulhatnak a héten, így közelebb kerülhet vágyai megvalósításához.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

MOST ÉRKEZETT  Napi horoszkóp (2020. október 22.) - Az Ikrek sziporkázóbb helyzetekbe keveredhet

Érzelmei kerülnek az előtérbe, hangulata vezetheti, de ettől a lent és a fent érzését is megélheti egy napon belül, érdemes az egyensúlyra törekedni.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Párkapcsolatán keresztül kerülhet egy olyan szélsőséges helyzetbe, mely ha mérgező, akkor akár önsorsrontó helyzetet is adhat.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Önmagába vetett hittel haladhat előre az önismereti útján, de érdemes figyelni, hogy ne legyen bizonytalan egy helyzetben, mert akkor nem éli meg pozitívan a szituációt.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Egy kedvezőbb hét elé nézhet, önértékelésével kapcsolatos helyzetekben találhatja magát, de szellemi ereje kiteljesedett, így jól helyt tud állni.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Továbbra is egy lassabb, megrekedtebb helyzetet élhet meg, de ez lassan kezd oldódni, és egy felelősségteljesebb helyzetben döntést hozhat.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Érzelmesebb, energikusabb lehet, a Nap energiája támogató lehet, hogy a határozottabban tudja képviselni magát bizonytalanabb családi helyzetekben.

Csodás hetet kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!