Forrás:Pinterest

Már az irodában is hordhatod: Így viselheted elegánsan a kapucnis felsőt

Megosztom:

Sokoldalú is lehet ez a felső!

Hordd bátrabban és játssz a stílusokkal

A kapucni alapvetően sportos felhanggal bír, viszont mindennek a titka a párosítás és, hogy mivel kombinálod. A kiegészítők nagy szerephez jutnak, és természetesen te, mert amilyen kedvvel viseled a felsőd, azt is fogod sugározni magadból! 😉

Nem csak sportos

Ha pl olyan kedved van reggel, hogy a kedvenc mondjuk krémszínű kapucnis pulcsidat kapod magadra, attól még nyugodtan húzhatsz hozzá magassarkút! Mivel a felső inkább lazább fazonú, így az alsódnak érdemesebb inkább szűknek lennie. 🙂 Ha ehhez felkapsz egy HOSSZÚ elegáns kabátot ami színben is megy hozzá, akkor az eleganciát fogod képviselni, nyugodt lehetsz efelől.

Alapok

Ha mondjuk egy fekete kapucnis felsőhöz van kedved, akkor a nadrágban olyan párosításra érdemes gondolni, ami szépen kiegészíti a színt majd. Ha játszol az anyagokkal, és kontrasztosan mondjuk bőrrel párosítod akkor egyszerre lesz elegáns és vagány, az összhatás! Nézd csak:

A szoknya ereje

A szoknyákat sem érdemes elvetni attól függetlenül mert sportosabb felsőt viselünk! Nagyon csajos és dögös lehet az összhatás, ha mondjuk a kapucnis barna felsőnket egy fekete vagy fehér szoknyával párosítjuk, vagy akár egy nőies blézerrel pl!

MOST ÉRKEZETT  Te bevállalnád? Cicivillantós felső borzolja a kedélyeket
Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!