Forrás: Instagram/shaymitchell

Rá se lehet ismerni: Rengeteget fogyott a világhírű színésznő

Megosztom:

Sok-sok kilót leadott.

Feles kilók

Shay Mitchell szuper formába hozta magát, Instagramon mutatta meg, mennyit fogyott. Őszintén írt arról, hogy a karanténban töltött idő megviselte, és felszaladt rá néhány plusz kiló.

“2020 egy olyan év volt, amikor mind azt kerestük, hogy hogyan érezük magunkat jól. Nem is jól… hanem „normálisnak”. Számomra ez egyfajta komfortos élet volt, ételekkel, kényelmes ruhákkal és a fitnesz rutin ablakon kidobásával. És ez rendben volt… egy ideig. Példa nélküli időknek hívják őket okkal. De megtanultam a testi és lelki öngondoskodást is, és egyezséget kötöttem magammal, hogy 2021 más lesz. Újra magamra akartam koncentrálni, mert ez a legjobb verzióm Atlasért – és mindenki másért -, amikor először magamról gondoskodom.” – írta posztjában.

Edzések

Januárban tehát elkötelezte magát, hogy leadja a felesleges kilókat, azóta pedig elég szép eredményt ért el.

“A #4WeeksOfFocus pontosan az, amire szükségem volt. Megvalósítható időkeret napi 30 perc a hét 5 napján, 4 héten keresztül. Világos kezdés, tiszta befejezés és valami, aminek teljes mértékben elkötelezhetem magam. Imádtam felkelni az elmúlt négy hétben, rutinnal és kihívásokkal kezdeni a napot. Egészségesebbnek, energikusabbnak és elkötelezettebbnek érzem magam… ami jobbá tesz.”

MOST ÉRKEZETT  Soha többé nem láthatjuk: Cameron Diaz karrierjének végleg vége
Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!