Forrás: Pinterest

Érd el a céljaid: Bevált módszerek az álmaid megvalósulásáért

Megosztom:

Így érheted el könnyebben a céljaid.

Kicsi, elérhető célok

Fontos, hogy motivált maradj – és erre jó módszer az, ha a kis célokat is tűzöl ki magad elé, nemcsak nagyobbakat. Így érezni fogod, hogy produktív vagy, még akkor is, ha még nem sikerült elérned a legnagyobb életcélokat – írja a Thoughtcatalog

Válassz olyat, amit kontrollálsz

Ahelyett az a célod, hogy találj magadnak egy férfit, keress olyat, amint kontroll alatt tarthatsz, például ilyen cél lehet, regisztrálni egy randiappra, vagy elindítani egy beszélgetést.

Értékeld, amit elértél

A kisebb sikereket is értékelned kell, ezektől több önbizalmad lesz. Ne úgy nézd őket, hogy lehetett volna jobb is, hanem örülj annak, ami sikerült.

Álmodj, de maradj reális

Fontos, hogy kilépj a komfort zónádból, álmodj valami nagyot, de az sem jó, ha elveted a sulykot. Ha túl merészet álmodsz, csalódást érezhetsz, ha nem sikerül. A vágyad felé tett kisebb lépések is fontosak.

Fontos a szenvedély

Nem számít, hogy szüleid mit akarnak, vagy a barátaid. Csak az számít, hogy te mit  akarsz. Írd le azokat a dolgokat, amelyek számodra a legfontosabbak, mert amikor valóban törődsz a céljaiddal, akkor nagyobb eséllyel éred el azokat. 

MOST ÉRKEZETT  Semmi sincs véletlen: Az álmaink titkos jelentése

Bontsd darabjaira

Volt már szó arról, hogy minden kis lépés fontos, de ezek a lépések is lehetnek a céljaid. Például, ha regényt akarsz kiadatni, lehet egy cél a megírása, a szerkesztése, stb.

Érezd jól magad

Nem kell, hogy a listádon minden egyes cél megijesszen. Szeretnéd, ha némelyikük szórakoztató és izgalmas lenne. Talán hőlégballonoznál vagy meglátogatnád egy barátod, aki messze él tőled (ha a pandémia véget ért). Nem kell túl sok őrültséget felvenned a listádra. Hozzáadhatsz szórakoztató dolgokat is!

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!