Forrás: Pinterest

Így sminkelj, ha különleges eseményre mész

Megosztom:

Lépésről lépésre.

Legyen szó ebédről, vagy vacsoráról, jótékonysági gáláról, vagy egy fontos vezetői találkozóról, ha ismered ezeket a szabályokat, a sminked rendbe hozása sétagalopp lesz. Amikor hivatalos megjelenésre törekszel, ne feled, hogy az nem lehet túl feltűnő vagy túl unalmas. A legjobb az egy észrevehető, elegáns smink.

Először

Első lépésként tisztítsd meg a bőröd. Ennek a megjelenésnek a legfontosabb része a szemek lesznek, így erre a területre különösen koncentrálj.

Másodszor

Miután a bőröd tiszta, itt az ideje, hogy hidratálj. Ha azonban zsíros a bőröd, használj szemkrémet ahelyett, hogy teljesen hidratálnád az arcod.

Harmadszor

Vidd fel az alapozót, majd a szem környéki alapozót, ami lehetővé teszi, hogy sminked egész nap tartson. Ha nincs szemalapozód, használj inkább korrektort. Ügyelj arra, hogy a terméket a bőröd tónusának és típusának megfelelően válaszd.

Forrás: Stylecraze

Negyedszer

Kezd a szemen egy hűvösebb ezüst szemhéjfesték használatával. Mindig emlékezz arra, hogy a világosabb árnyalatok használatával a szem frissebbnek és nagyobbnak tűnik.

Forrás: Stylecraze

Ötödik lépés

Használj természetes, matt barna szemhéjfestéket, ami hasonlít a bőrtónusodhoz, és egy ecsettel vidd fel. Ez a lépés némi mélységet ad a szemnek.

Forrás: Stylecraze

Hatodszor

MOST ÉRKEZETT  Nő még nem öregedett ilyen szépen: Ezek Naomi Watts szépségtitkai

Használj egy ecsetet, hogy az alsó szemhéjon is összekeverd ugyanazt a két szemhéjfestéket. Satírozd el, hogy lágy füstös megjelenést kapj.

Használj ezüstös színű kiemelést a homlokcsont fölé, a hajad vonalában, és jól satírozd el ecsettel vagy ujjaiddal.

Forrás: Stylecraze

Hetedszer

Ezután géles, fekete szemceruzával húzd ki a szemed egy vékony vonallal. Ha túl erősnek találod, satírozd el egy kicsit.

Forrás: Stylecraze

Nyolcadik lépés

Készítsd el a szemöldököd. Figyelj itt is az árnyalatokra.

Forrás: Stylecraze

Kilencedik lépés

Végül a felső és az alsó szempillákon egyaránt használj szempillaspirált.

Forrás: Stylecraze

Utolsó simítások

Ezután fixáld púderrel a végeredményt, majd vigyél fel egy visszafogott korall vagy rózsaszín rúzst vagy szájfényt.

Forrás: Stylecraze
Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!