Forrás: Pinterest

Kifinomult vagy bohókás – Te hogy hordod a lófarkad?

Megosztom:

Igazítsd a lófarkad a személyiségedhez.

A lófarok a frizurák kincses bányája. Egyszerű és nagyszerű, jó sportoláshoz, a hétköznapokra, de akár elegánsabb eseményre is. Most végigvesszük, hogy mit árulnak el rólad.

A magas lófarok

Nem semmiért hívják arcplasztikának. A magasan tűzött lófarok segít megemelni és megnyújtani az arcot. A különböző változtatások azonban teljesen más hangulatot adhatnak neki – írja Glamour.

A szuper feszes stílusoknál minden egyes hajszálat szépen a helyükre kell igazítani. A kilencvenes években hódító megjelenés határozottan visszatért, gondoljunk csak Kim Kardashianre, Sofia Richie-re és Ariana Grande-ra.

Ha magas lófarkat akarsz viselni anélkül, hogy túl komornak tűnne, próbáld meg nem lelapítani túlságosan. 

Egyenes, magas lófarok:

Laza és kócos:

Sportos:

Fél lófarok

A félig felfelé, félig lefelé álló a legjobb választás. Ez megadja a drámai hatást (és a kényelmet), de a frissesség bonyolultságával.

Stílusától függően nyugodtnak és hétköznapinak tűnhet. Lehet aranyos, különösen, ha magasan viseled. Elegánsnak és klasszikusnak néz ki, ha a lófarkat lejjebb viseled.

MOST ÉRKEZETT  Minden világos hajú nőnek ki kell próbálnia: BB szőke most a legmenőbb árnyalat

És a stílusok közül talán a legdemokratikusabb, még az olyan szuper rövid hajon is működni fog, amelyből nem lehet teljes lófarkat csinálni.

Kényelmes és aranyos:

Rövid hajjal:

Elegáns és romantikus:

Alacsonyan tűzött

Végül, de nem utolsósorban az alacsony verzió, ami végtelenül elegáns. Stílusosan formázható egyszerű és csinos alkalmi, laza és romantikus középen elválasztva, vagy kiegészítőkkel díszítve a bohókás hangulat érdekében.

Laza és szexi:

Középen elválasztott:

Elegáns és feltűnő:

Bohókás:

Te melyik vagy?

Hozzászólások
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!