Hogyan reagáld le ha a pasid más nők képeit lájkolja

Megosztom:

A lájkolás lélektana és ami mögötte van!

Te lájkolnád?

Lájkolós társadalomban élünk, ez tény. A közösségi oldalaknak köszönhetően a tetszikeléseknek és a szívecskézéseknek talán túl nagy szerepe is lett… Pszichológusok és párkapcsolati szakértők is megerősítették, hogy az egyik leggyakoribb formája a mai megcsalásoknak és a párok szétmenésének általában egy sima lájkolással kezdődik.

Férfi vs. nő

A pasik és a csajok is egyaránt szeretnek böngészni és rögtön nyomni egy tetsziket bizonyos dolgokra. A különbség csupán annyi, hogy a nők hajlamosak gondolkodás nélkül lájközönt ereszteni az aranyos kisállattól kezdve egy jó pasin át, egy vicces videóig mindenre, addig a férfiaknál ez nem olyan gyakori, így ha ő lájkol valamit ezért van nagyobb jelentősége a mi női szótárunkban.

Bikinis pucsítás vs. romantikus otthoni pizzázás

Főleg ha életünk szerelme neadjisten egy csinos nő képére nyom egy lájkot. Ha kérdőre vonjuk és lebukik, ráöntjük a haragunkat, valószínűleg úgy megijed a szerencsétlen, hogy nemhogy lájkolni nem fog semmit, de még előttünk nagyon telefonozni se mer egy ideig! 🙂 Így semmiképp nem szabad házisárkány üzemmódra váltani, és számon kérni. A pasik amúgyis utálják ezt. A legokosabb amit tehetünk, ha csendben “megfigyelünk” egy ideig. Milyen gyakran lájkol, milyen jellegű posztokat, képeket, ismerőse-e akit lájkol, vagy idegen? Pánikra semmi ok. Igen, nyilván nem igazán esik nekünk jól amikor Gigi Hadid bikinis fotójára nyomja a szívecskét életünk szerelme, de ezeknek nem szabad nagy feneket keríteni. Én speciel kuncogni szoktam ezeken a “pasi act”-eken. Nekik is csak szimpla időtöltés ezeknek az oldalaknak és képeknek a böngészése, és ő is tisztában van vele, hogy hiába lájkolja Dua Lipa pucsítós fotóját, attól még nem lesz meg neki a csaj. Akár visszajelzésnek is hasznos lehet egyébként, hogy lássuk milyen típusú csajoktól indul be, ha már rajtunk kívül másra is mert nézni, ha csak egy lájk erejéig is. 😀 De nézzünk magunkba is kicsit. 🙂 Mi nem lájkoljuk Ryan Reynolds aranyos apukás posztjait és Jacob Elordi fürdőgatyás képeit? Dehogynem.;) Baj, csak akkor van ha ő elhiszi,hogy Dua Lipánál lehet esélye, te pedig Jacob Elordi nevét mormolod álmodban.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!