Forrás:Pinterest

Ezo

A Vízöntőnek fájdalmas lesz az április: Havi horoszkóp (2021. április 1.-2021. április 30.)5 perc olvasási idő

Megosztom:

Pesszimista lesz a hozzáállásunk…

Szélsőségesebb hangulatok, felelősségteljesebb helyzetek

Az áprilist ez a két helyzet jellemezheti leginkább, szélsőségesebb hangulataink, pesszimistább hozzáállásunk lehet a hónap első felének a jellemzője, fáradtabbak, depresszívebbek, lelkileg frusztráltabbak lehetünk. Helyzeteink bekorlátozottabbak, és nehezen viseljük a bizonytalanságot, illetve, hogy a hirtelenebb események pedig alkalmazkodóképességünket tehetik próbára. Partnerkapcsolatainkon lehet a fókusz, feszültebb helyzeteket élhetünk meg partnerünkkel, az összezártság, illetve a korlátozóbb helyzetek hozhatnak viharosabb vitákat, de ezek megbeszélése, tudatos átgondolása kompromisszumokat eredményezhet, és megnyugvást adhat. A hitrendszer átalalkulása mehet végbe a hónapban, átértékelhetjük kapcsolatainkat, megérezhetjük, hogy mi az ami fontos nekünk…megbecsülésre taníthat az április. Érzelmileg zártabbak lehetünk, illetve a külvilágból jövő kommunikációt érezhetjük támadóbbnak, a türelem fogytán lehet, így érdemes elszámolni 10-ig egy- egy kellemetlenebb helyzetben.  A hónap közepe után egy lassú oldódás figyelhető megy asztrológiai szempontból, ez kihathat az egyénre, és a társadalomra is, a világjárvány kissé csitulhat, és új remény ébredhet a szívekben. A világ viszont – így a mi világunk sem – lesz már többé olyan, mint régen volt, így érdemes az új felé nyitni, ami nem könnyű feladat, de ebből egy másik jövő építhető, igaz a gazdaság válsága világ szinten ezt megnehezíti, de éppen az anyagiakról szeretné elvonni a figyelmünket a helyzet.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Családja, családi helyzetei, családi gyökerei kerülhetnek előtérbe, melyben régi, gyermekkori traumák feldolgozására lehet lehetősége. Érdemes figyelni robbanékonyságára, és hogy egy helyzetben legyen kitartó. Szenvedélyesebb hónapra számíthat.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Szerelmi élete kerülhet előtérbe, melyben hirtelen, váratlan események kényszeríthetik rá egy felelősségteljesebb döntés meghozatalára, vita alakulhat ki esetleg hűtlenség miatt, illetve gyermekei vagy gyermekekkel kapcsolatos események kerülhetnek a hónapban előtérbe.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Párkapcsolata lehet a hónapban a fókuszban kiszámíthatatlanabb hangulatingadozások jellemezhetik, úgy érezheti, hogy partnere nem úgy figyel, nem úgy szeret ahogy az Ikrek érdekeltségű szeretné, emiatt pedig adódhatnak félreértések, de rendeződhetnek rövid idő után.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Expartnerei kerülhetnek előtérbe, esetleg bukkanhatnak fel a múltból, hogy még le nem zárt érzelmi helyzetek rendeződhessenek. Zárkózottabb és fáradtabb lehet a hónapban, kimerültebb érzelmileg, szeretne feltöltődni, de úgy érezheti, hogy nincs miből pótolni az energiát.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Türelmetlenebb és ingerültebb lehet, belső energiák dolgozhatnak, melyek a legmélyebb félelmeire mutathatnak rá, ez pedig visszavezethető a családi gyökerekhez, érdemes az apai kapcsolatokkal foglalkoznia. Igazságérzete is vezetheti a hónapban, de érdemes figyelni, hogy  ne csak a saját álláspontját képviselje mások kárára.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Hitében, hitrendszerében egy átalakulás mehet végbe, így gondolatai az érzelmei is átszinezhetik. A tavaszi feladatok, nagytakarítás és a földdel kapcsolatos munkák energiát adhatnak, de érdemes a lelki síkon is kitakarítani azt, mely már nem szolgálja a fejlődését.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Baráti társasága, illetve karrierje kerülhet a hónapban az előtérbe, valamint az ezzel kapcsolatos bizonytalanabb érzelmei. Több esetben szükség lesz diplomatikus hozzáálláshoz, mert szenvedélyesebb szituációkban találhatja magát. Egy patrónusa megjelenhet.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Szélsőségesebb hangulat jellemezheti, a drámai helyzeteket előtérbe helyezheti, de ettől fáradtabbnak érezheti magát. Partnerkapcsolata, és annak se veled-se nélküled helyzetei szintén a középpontban lehetnek.
Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!